Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Πόσο πουλήθηκε η βίλα γνωστού δημοσιογράφου




Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πωλήθηκε την Τετάρτη, η βίλα γνωστού δημοσιογράφου. Όπως γράφει topontiki, το σπίτι συνολικής αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ, κατέληξε στην τράπεζα Πειραιώς προς 1,56 εκατ. ευρώ που εκτιμάται ότι θα το πουλήσει το προσεχές διάστημα. 

ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΙ «ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Το χωνέψαμε. Ο Παναθηναϊκός χάρη στον Γιάννη Αλαφούζο έγινε «Συνοικία το Όνειρο». Μόνο που αυτή η εξέλιξη προκαλεί υποψίες και μπόλικα ερωτηματικά. Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη, εκτός του μεγαλομετόχου, άγνοια το πιθανότερο έχουν και οι στενοί «συνεργάτες» του, οι αμειβόμενοι με απολαβές στα πλαίσια τα μνημονιακά.

ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ




«ΑΙΣΧΟΣ!», αυτός ήταν ο πρωτοσέλιδος τίτλος εφημερίδας για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου. Για να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αξίζει, δηλαδή, κατά την εφημερίδα να πεις «ΑΙΣΧΟΣ» για τον τρόπο που η ΑΕΚ κέρδισε την Λάρισα. Για να ξέρουμε όχι απλά ποιοι είμαστε, στο πώς ενεργούμε όχι μόνον στο ποδόσφαιρο, αλλά και να αντιληφθούμε πώς είναι απίθανο να γυρίσουμε σελίδα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...