Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η ...ντομπροτητα του Προέδρου του Διαγόρα Βραχνεΐκων Westenergy

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ WESTENERGY

Καθημερινά, ακούμε και πολύ περισσότερο διαβάζουμε για φέσια-κατακόκκινου χρώματος- και πακέτο ανεξόφλητων τιμολογίων , αξίας αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που αφήνουν στις αμφιβόλου ποιότητας και σκοπού δραστηριότητες τους, οι κατά τα άλλα μεγάλο-επιχειρηματίες . Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν πληρώνουν ούτε για τα service και τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου τους, ούτε καν για τις… τσιμούχες! Στο μεταξύ, πάντως, για αμιγώς επικοινωνιακούς λόγους, διατυμπανίζουν, κυρίως μέσω των φίλιων ΜΜΕ, ότι επιθυμούν να επενδύσουν στο «Βασιλιά των σπορ» . Να ρίξουν λεφτά στο ποδόσφαιρο και εν γένει στον αθλητισμό. Έλα , όμως, που και να θέλει κάποιος, όσο καλοπροαίρετος να 'ναι, να πιστέψει, δεν μασάει με τίποτα τα διάφορα παραμύθια. Ότι ξαφνικά, πάντα ξαφνικά, εμφανίζονται ως «μάνα εξ' ουρανού» διάφοροι σεΐχηδες και ολιγάρχες. Τα ΜΜΕ, βέβαια, που ψοφάνε για… αποκαλύψεις και… αποκλειστικά, πλασάρουν ως βέβαιο και το πιο απίθανο.

ΛΑΖΑΡΟΣ, ΤΟ ΛΥΣΑΡΙ ΤΗΣ ΑΕΚ



Δεν ήθελε την πρόκριση στον τελικό η ΑΕΚ. Αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λάρισα. Ένα ημίχρονο και πολύ δυνατό αναισθητικό, να σε στέλνει κατ’ ευθείαν για ύπνο. Εκτός κι αν είσαι αεκτζής και βλέποντας τόσο αδιάφορη, τόσο… χαλαρή την ομάδα σου, επόμενο να σκέπτεσαι ότι κάτι βρωμάει. Και να σε πιάνουν τα νευράκια.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ''ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ''



Ο δημοσιογράφος δεν μεταφέρει γκαγκστερικά μηνύματα. Τελεία. Δεν υπάρχει σ’ αυτό δεύτερη κουβέντα. Τελεία και παύλα. Ακόμα κι αν ο παραλήπτης του απειλητικού μήνυμα είναι γκάγκστερ, κάνει γκαγκστερική δημοσιογραφία, ο αμέτοχος σε βρωμοδουλειές ''συνάδελφος'' του αρνείται στο αφεντικό του τέτοιου είδους εκδούλευση.

Ο Κωστόπουλος και κάποιοι «ηλίθιοι» εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ




Και ενώ στα σόσιαλ μίντια γίνεται χαμός με τoυς κομπασμούς του Πέτρου Κωστόπουλου («ξεβλάχεψα σε  ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού») οι πρωην εργαζόμενοι της εκδοτικής ΙΜΑΚΟ, παραμένουν απλήρωτοι εδω και 6 χρονια, απο το κλείσιμο της εταιρείας, και εξακολουθούν να τρέχουν στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους. Σε αυτό το μέτωπο οι εξελίξεις είναι σε πολύ κρίσιμη φάση με τους..εργαζόμενους να πιστεύουν οτι στους επόμενους μηνες θα δικαιωθούν παίρνοντας τα δεδουλευμένα τους.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...