Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Εμείς κάνουμε like, εκείνοι μετράνε χρήμα



Στην Ελλάδα μια ανάρτηση αποφέρει έως και 2.000 ευρώ!

Μειώσεις μισθών 20% στον ΑΝΤ1




Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά ο ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο και τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση που σημείωσαν εκπομπές στις οποίες είχε επενδύσει.

Καλύτερα να ασβεστώνεις παρά να γράφεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Οι νόμοι της ζωής και της ψυχολογίας φίλοι μου είναι πολύ απλοί. Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείσαι με κάτι, θα αρχίσεις να το βλέπεις παντού. Στον ύπνο σου, στον ξύπνιο σου, στις φαντασιώσεις σου, στα πιο υγρά σου όνειρα. Παντού. Έξις δευτέρα φύσις. Αν για χρόνια ασχολείσαι με κινούμενα σχέδια, τη Στρουμφίτα και τον Μελένιο θα βλέπεις παντού. Αυτή την τραγωδία βιώνουν τώρα και στο σάιτ της… αλήθειας, όπου και οι δεκατέσσερις (14) αναγνώστες παλεύουν να γίνουν δεκαπέντε (15) για να διώξουν τα φαντάσματα που στοιχειώνουν τα όνειρά τους.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!



Αυτό που κάνει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό δεν έχει ματαγίνει. Έχει περισσότερες ελπίδες από τον ΠΑΟΚ να πάρει την δεύτερη θέση και πέταξε κιόλας άσπρη πετσέτα. Εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια να διεκδικήσει τη λογική πιθανότητα να προκριθεί στο champions league με την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Γιατί;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΒΑΝ




Ο Σωκράτης Κόκκαλης μέχρι το 1996 ήταν στην αντίσταση, και στη διαμαρτυρία, γιατί ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε τον έλεγχο της ΕΠΟ, άρα και της διαιτησίας. Όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε δική του την ΕΠΟ, τότε στο πεζοδρόμιο κατέβηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με πλακάτ και μολότωφ στο χέρι. Εποχή που στην πιάτσα δεν κυκλοφορούν Αλαφούζος, Σαββίδης, ούτε ακόμα έχει επανέλθει ο Μελισσανίδης.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...