Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ



Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, μάλιστα 4-5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αν, τελικά, η δουλειά πάει μέχρι το τέλος. Αν πράγματι το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί κανονικά, έστω και σε στυλ… ελληνικό. Με διαμαρτυρίες, καταγγελίες, δικαστικές αποφάσεις που κόβουν βαθμούς από ομάδες, με διακοπές παιχνιδιών, με εμπρηστικές δηλώσεις.

Κίνδυνος αφανισμού των ψηφιακών εκδοτών στην Ελλάδα




Το μέγεθος των αντιδράσεων αναμένουν να αξιολογήσουν τα μέλη της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ENEΔ), σε συνέχεια της επίσημης επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μάρης, με θέμα «την ζοφερή κατάσταση για τις ελληνικές διαδικτυακές εκδοτικές επιχειρήσεις», καλώντας τόσο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και τους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, σε μια προσπάθεια περιορισμού του κινδύνου για τον.. αφανισμό των ψηφιακών εκδοτών στην Ελλάδα. 

Δημοσιογράφοι κατά δημοσιογράφων




Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο μετεωρίζεται πάνω από τον γκρεμό του γκρέξιτ, οι σκέψεις για τον ρόλο που έχει παίξει το δημοσιογραφικό σινάφι στην ποδοσφαιρική εξαθλίωση είναι αναπόφευκτες. Η γκάμα έχει όλες τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις, από το αχνό γκρίζο έως το βαθύ μαύρο. Περιλαμβάνει:

Αποκάλυψη: Ο Ιβάν εξαγοράζει το «Ρόδων» και το καζίνο Ρόδου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Business


Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του συνάδελφου Πάρι Κουρτζίδη στο Piperata.gr, στο site που άνοιξε αμέσως μόλις χώρισαν οι επαγγελματικοί του δρόμοι με την πολιτική και οικονομική εφημερίδα Αξία , ο Ρωσοπόντιος ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται πολύ κοντά στην εξαγορά του ξενοδοχείου «Των Ρόδων», καθώς έχει ήδη καταθέσει σχετική πρόταση – μαμούθ στον δήμαρχο τής Ρόδου, Φώτη Χατζηδιάκο, με τον οποίον μάλιστα συναντήθηκαν πρόσφατα για το θέμα αυτό στην Αθήνα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...