Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ;



Η Έλενα Παπαρίζου, απ’ ό,τι λένε στους μουσικούς κύκλους, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καριέρα της. Έχει πολλά χρόνια να κάνει επιτυχία, έχει πολλές σεζόν να εμφανιστεί κάπου και να γίνει της τρελής, έχει πολύ καιρό να ασχοληθούμε με την καλλιτεχνική της ιδιότητα και όχι με την προσωπική της ζωή. Τι συμβαίνει;

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Ο δημοσιογράφος ενοχλεί. Τα ρεποταζ του είναι αποκαλυπτικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ομάδας με φανέλα πράσινου χρώματος, στέλνει μήνυμα στον συντάκτη μέσω άλλου δημοσιογράφου της ίδιας εφημεριδας:

Σκάνδαλο Novartis: Μπαίνουν ποσά δίπλα στα ονόματα

Σκάνδαλο Novartis: Μπαίνουν ποσά δίπλα στα ονόματα

Ονόματα και κυρίως ποσά άρχισαν αργά το απόγευμα της Τρίτης να φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία από τους εκπροσώπους των κομμάτων που ανάγνωσαν την πολυσέλιδη δικογραφία, η οποία συγκλονίζει από χτες το πολιτικό σύστημα της χώρας. Κοινή συνισταμένη των πληροφοριών αυτών είναι ότι οι μίζες διακινήθηκαν σε μετρητά μέσα σε βαλίτσες, τσάντες, ακόμη και Samsonite. 

Η απάντηση του Χατζηνικολάου για την αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο της Novartis

Η απάντηση του Χατζηνικολάου για την αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο της Novartis


Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 o Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε για την αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο της Novartis. Όπως είπε, o δημοσιογράφος πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του την είδηση, λίγο πριν μπει στο στούντιο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...