Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΠΑΤΡΑ: Ο λόγος που οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό ο πιο πολυσυζητημένος «λουλουδάς» - (Μέρος β')

Αποτέλεσμα εικόνας για λουλουδια μπουζουκια

Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση της σύλληψης και της προσωρινής κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού , γνωστού- αγνώστου «ζημιάρη» θαμώνα νυχτερινών κέντρων κέντρων της Πάτρας, για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που εκκρεμούσε εις βάρος του, που έφερε στο «φως» το «Tsipas Hlias blog» (δείτε το εδώ) και μέσα σε λίγες ώρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου. 

Είχε προηγηθεί, βέβαια, η εφημερίδα «Κόσμος», που , στο φύλλο της προηγούμενης Παρασκευής (4-5-2018), ανέδειξε την υπόθεση με πρωτοσέλιδο άρθρο. Και κάπως έτσι, ως αποτέλεσμα του εκρηκτικού μείγματος αυτού , άνοιξαν για τα καλά οι «ασκοί του Αιόλου».



Στο άκουσμα της είδησης πάντως, πολλά γράφτηκαν και ακόμη περισσότερα ελέχθησαν Όμως, επειδή πάντα θέλω να είμαι διαβασμένος, αντικειμενικός και να προσεγγίζω με ψυχραιμία οτιδήποτε φτάνει στα χέρια μου , σας διαβεβαιώνω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό απ' αυτές τις διαδόσεις είναι εκ του πονηρού. Όπως άλλωστε αναμενόταν, όλοι αυτοί οι πάσης φύσεως «προορατικοί», προφήτες, μελλοντολόγοι και «επιστημονικοί αστρολόγοι», προσπαθούν (έως και τώρα) να λύσουν το κουίζ στο «γιατί συνελήφθη».

Σήμερα, λοιπόν, ύστερα από νέα ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα, αποφάσισα να μιλήσω για αυτό. Με μοναδικό σκοπό να ξεκαθαρίσει οριστικά το θολό τοπίο. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο συγκεκριμένος άνδρας , ο οποίος εμφανιζόταν στις πίστες με «ψευδώνυμο» και ξόδευε χρήμα με τη σέσουλα, φέρεται να εμπλέκεται σε σπείρα. Τα μέλη της οποίας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχαν αναπτύξει ένα πολύ οργανωμένο δίκτυο διακίνησης και χρησιμοποιούσαν πολλές διαφορετικές μεθόδους, προκειμένου να διοχετεύσουν παράνομα στο εξωτερικό τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που είχαν στην κατοχή τους. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι περιπτώσεις που αρχαία αντικείμενα μικρού μεγέθους, τεράστιας όμως αξίας , κατά το πλείστον Βυζαντινές Εικόνες από Εκκλησίες και Μοναστήρια της Τήνου, βγήκαν από τα σύνορα της χώρας .

Από τη στιγμή που θα κατάφερναν να αποσπάσουν το σπάνιο κομμάτι που επιθυμούσαν, είχαν εφαρμόσει ένα ολόκληρο σχέδιο διαφυγής του από τη χώρα μας προκειμένου να φτάσει απαρατήρητο στους πάμπλουτους συλλέκτες του εξωτερικού. 

Έπεται συνέχεια… Μείνετε συντονισμένοι εδώ, στα Tsipas Hlias blog, όπως και στο PatraGossip!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...