Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΒΟΜΒΑ» :Στη φυλακή ο «ζημιάρης» θαμώνας σε μπουζούκια στην Πάτρα- Όλο το «πιπεράτο» παρασκήνιο στο «Tsipas-Hlias blog»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Η αλήθεια καίει. Δεν είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να την αντέξει. Αυτό το γνωρίζουν, το έχουν σπουδάσει όλοι οι επικοινωνιολόγοι. Είναι το πρώτο που λαμβάνεις υπ' όψιν όταν θα αρχίσεις νταραβέρι με τις μάζες, ότι ο κόσμος δεν γουστάρει την αλήθεια. Η φύση, δηλαδή, του ανθρώπου δεν του επιτρέπει να αντιμετωπίζει γυμνή την πραγματικότητα.

Λες στον κόσμο π.χ. «Ένα κι ένα κάνουν δύο». Συμφωνεί. Του λες «Είσαι γίγαντας», τον κολακεύει παρ' ό,τι γνωρίζει ότι είναι ο τίποτας. Του λες «Αξίζεις πολλά», του αρέσει, ενώ θα έπρεπε να σκεφθεί ότι τον δουλεύεις.

Οι ποιητάδες γράφουν θούριους και παιάνες για την επανάσταση. Αν τολμήσει στιχουργός και μουσικός να καταδικάσει τον ξεσηκωμό, να θεωρήσει παλαβομάρα την κόντρα με το... «κατεστημένο», τότε στους τάφους τους θα κατουράνε οι αιώνιοι ρομαντικοί, αντιστασιακοί, οι κατά σύστημα εξεγερμένοι.

Σκέψεις με αφορμή την είδηση ότι έγκλειστος των φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε για μερικές μέρες, καθώς αποφυλακίστηκε αργότερα με περιοριστικούς όρους, γνωστός θαμώνας κέντρων νυχτερινής διασκέδασης. Και δεν αναφερόμαστε σε κάποιον τυχαίο, της σειράς, αλλά σε αυτόν που συντήρησε όλη την παραγωγή γαρίφαλων το φετινό χειμώνα στην Πάτρα. Αυτό γράφεται ανυπόγραφα, μεταξύ πολλών άλλων, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Κόσμος», που τυπώθηκε μάλιστα στο πρωτοσέλιδό της.

Να θυμίσω, πάντως, ότι στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού, ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο «κάδρο» του «PatraGossip». Της ιστοσελίδας που διευθύνω . Συγκεκριμένα, δια χειρός μου είχε τονιστεί ιδιαιτέρως το υπέρογκο ποσό που σπατάλησε στα γούστα του, ραίνοντας  με αμέτρητα πανέρια καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς πολύ γνωστό λαϊκό τραγουδιστή. Είδηση που, αν θυμάστε καλύτερα, είχε κάνει το γύρω του διαδικτύου. 

Η δράση του αυτή, συνεχίστηκε σταθερά και αμείωτα , με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος, και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μπροστά στις πρωτόγνωρες εικόνες από το «βουνό» λουλουδιών που προκαλούσε σε κάθε του νυχτερινή έξοδο, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, άπαντες  αναρωτιόντουσαν «τι δουλειά κάνει». Κανένας δεν το γνώριζε, ούτε καν το όνομα του. Έτσι, λοιπόν, όταν η κουβέντα περιστρεφόταν αναπόφευκτα γύρω του, άπαντες τον αποκαλούσαν με πολύ συγκεκριμένο προσωνύμιο.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, είχε χαθεί από προσώπου γης.  Ο καθένας έκανε τους δικούς του συνειρμούς…Για να σας λυθούν οι απορίες, η απάντηση θα δοθεί ευθύς αμέσως. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο «μερακλής» θαμώνας βρέθηκε, έστω και προσωρινά, πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Η αιτία, όπως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει μόνο το «Tsipas-Hlias blog», είναι όταν σε αστυνομικό έλεγχο στην Κόρινθο, μετά από τροχαίο ατύχημα χωρίς σοβαρό τραυματισμό, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα. Σύμφωνα με το οποίο, κατηγορείται για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Δεν δημοσιεύω λεπτομέρειες για τα αντικείμενα τα οποία συνελήφθη για προφανείς λόγους. Θα τον «φωτογράφιζα». Μπορώ στην αντίπερα όχθη, με σιγουριά να πω, ότι κάθε παράνομη πώληση, κυρίως στις αγορές του εξωτερικού που διοχέτευε, του απέφερε πολύ μεγάλο κέρδος. Αν μάλιστα υπολογίσουμε ότι για πολλά χρόνια ακολουθούσε το συγκεκριμένο ... αμαρτωλό σπορ, καταλαβαίνετε φυσικά ότι το «μαύρο χρήμα» που είχε αποκομίσει ήταν αρκετό για να τον κάνει  «ελκυστικό» στα μάτια όλων!

Εξού και η -επιδεικτική και πολλές φορές προκλητική- άνεση που έδειχνε στα μπουζούκια. 

Στα παραπάνω, να μην ξεχάσω να προσθέσω ότι έχει αφήσει «φέσι» ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ προς πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών. !

Συμπερασματικά, θα λέγαμε πως «περνούσε» από τα «χέρια του» πολύ χρήμα, αλλά το έδινε… όπου ήθελε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...