Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΕΠΩΝΥΜΩΝ» ΠΑΤΡΙΝΏΝ ΣΤΟ ...ΦΕΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΣ
Της πουτάνας το μαγκάλι. Διαβάζεις την τελευταία ψαριά που έκανε ο Δήμος Πατρέων στους «επώνυμους» μεγαλοοφειλέτες – και όχι μόνο- και σαλτάρεις (ΕΔΩ). Εντάξει, στην Ελλάδα το Νο1 σπορ, στο οποίο κάνουν πρωταθλητισμό ακόμα και φορολογούμενοι παίκτες Β' και Γ' εθνικής, είναι η μη καταβολή των εκ του νόμου προβλεπόμενων εισφορών προς το κράτος . Το ξέρουμε αυτό από τότε που υπάρχουμε σ' αυτή τη γωνιά της Μεσογείου. Τα νούμερα, όμως, που βγαίνουν στον αέρα είναι η Αποκάλυψη Τώρα. Η Μέγιστη Αποκάλυψη Τώρα , ότι στην πραγματικότητα κάποιοι είναι υπεράνω των νόμων.

Κράτος υπεράνω του λαού. Κράτος υπεράνω των κομμάτων. Κράτος υπεράνω της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να τσακώνουν π.χ.καφετέρια στην Μαρίνα που χρωστά συνολικά 1.065.000 ευρώ. Ώπα, ρε! Μιλάμε για ένα μύριο, όχι 100 χιλιάδες, ούτε για 10.000 ευρώ. Δεν μας ενδιαφέρει ποια είναι είναι η καφετέρια. Άλλο μας ενδιαφέρει.

Πώς είναι δυνατόν κάποιος επαγγελματίας να φθάνει να βαρύνεται από τέτοιο ιλιγγιώδες ποσό και να συνεχίζει, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, κανονικά να λειτουργεί. Τι από τα δύο. Είναι τόσο γάτος ο τύπος ή, τόσο «αδιάφορη», τόσο ανίκανη η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της εκάστοτε δημοτικής Αρχής!

Και κάτι άλλο. Πώς είναι δυνατόν τη σήμερον ημέρα μια καφετέρια να χρεωθεί ένα εκ. ευρώ, σε ότι αφορά μόνο στον δήμο;. Μη σας φανεί παράξενο, έτσι και μάθουμε ότι το ίδιο η και μεγαλύτερο φέσι έχει αφήσει και στα λοιπά κρατικά ταμεία. 

Μια περίπτωση αναφέρω από τις δεκάδες που διασταύρωσαν οι  δημοτικοί υπάλληλοι. Οι περισσότερες βγάζουν μάτια και ξέχνα τα νούμερα, άλλα αφορούν μέτριες κλοπές, άλλα τερατώδεις εξαπατήσεις . Είναι τα εικονικά τιμολόγια. Τα παραμυθένια φορολογικά στοιχεία. Η πατέντα σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Ανύπαρκτα και πλαστά στοιχεία δηλώνονται.

Διαβάστε επίσης : 

ΜΟΝΟ ΣΤO «TSIPAS-HLIAS BLOG»: ΤΖΆΜΠΑ «ΜΆΓΚΑΣ» ΚΟΣΜΙΚΌΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ ΤΗΣ ΠΆΤΡΑΣ- «ΤΣΕΠΏΝΕΙ» ΤΟ ΦΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...