Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πολύ ζόρικα τα πράγματα για «κορυφαίο» Πατρινό επιχειρηματία ! Ανοιχτός απέναντι σε πολλά μέτωπα- Τι συνέβη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipas-Hlias blog», ισχυρό επιχειρηματικό πρόσωπο της Πάτρας, με πολυετή εμπειρία και γνώση , μεταξύ άλλων και στον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης, που, σημειωτέον, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κυριαρχεί μέσω των ιδιαίτερα πετυχημένων καταστημάτων του, τα οποία γεμίζουν με απαστράπτουσες φωτογραφίες τις δημοσιογραφικές στήλες των κοσμικών δραστηριοτήτων και του lifestyle, αισθάνεται το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια του και βρίσκεται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο της πλήρους οικονομικής κατάρρευσης.

Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, χωρίς να ανήκω στο φιλικό του περίγυρο, ο βασικός μοχλός για αυτές τις ραγδαίες – και σε ορισμένες περιπτώσεις δραματικές – ανατροπές είναι το ύψος των οικονομικών υποχρεώσεων που αφορούν στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Μπορεί να μη ξέρω (ακόμη) αν θα τα βρουν, καταβάλλοντας αμέσως μέρος των οφειλομένων… όμως, αυτό που με διαβεβαίωσε η πηγή μου είναι ότι, δεσμεύθηκε και εμφανίστηκε θετικός να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Προφανώς, στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, θα επιχειρήσει να κερδίσει χρόνο και να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει … Ίδωμεν! Πάντως, αν δεν δράσει άμεσα, δεν αποκλείω να πέσει σαν χάρτινος πύργος.

Συμπερασματική διαπίστωση Κακά τα ψέματα. Όσοι επιχειρηματίες βρέθηκαν μέσα στην κρίση να έχουν από το παρελθόν πολλές αμαρτίες , είναι πλέον στο στόχαστρο και οι ιδιοκτήτες τους μαζί με τα περιουσιακά τους στοιχεία περνάνε από καθημερινό κόσκινο. Κάποιοι από αυτούς θα πετύχουν αναδιάρθρωση οφειλών, και κάποιοι άλλοι θα χάσουν τον έλεγχο των εταιρειών τους, οι οποίες η θα πτωχεύσουν η θα περάσουν σε άλλα χέρια.

“Πλούσιοι θα πτωχεύσουν και θα πεινάσουν”!…Και για να γίνει πραγματικότητα η ρήση, είναι μακρύς πλέον ο κατάλογος των πλουσίων και ισχυρών του χθες, που κινδυνεύουν να αποτελέσουν παρελθόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Tsipas-Hlias blog για ακόμη πιο πιπεράτα παρασκήνια…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...