Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η ...ντομπροτητα του Προέδρου του Διαγόρα Βραχνεΐκων Westenergy

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ WESTENERGY

Καθημερινά, ακούμε και πολύ περισσότερο διαβάζουμε για φέσια-κατακόκκινου χρώματος- και πακέτο ανεξόφλητων τιμολογίων , αξίας αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που αφήνουν στις αμφιβόλου ποιότητας και σκοπού δραστηριότητες τους, οι κατά τα άλλα μεγάλο-επιχειρηματίες . Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν πληρώνουν ούτε για τα service και τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου τους, ούτε καν για τις… τσιμούχες! Στο μεταξύ, πάντως, για αμιγώς επικοινωνιακούς λόγους, διατυμπανίζουν, κυρίως μέσω των φίλιων ΜΜΕ, ότι επιθυμούν να επενδύσουν στο «Βασιλιά των σπορ» . Να ρίξουν λεφτά στο ποδόσφαιρο και εν γένει στον αθλητισμό. Έλα , όμως, που και να θέλει κάποιος, όσο καλοπροαίρετος να 'ναι, να πιστέψει, δεν μασάει με τίποτα τα διάφορα παραμύθια. Ότι ξαφνικά, πάντα ξαφνικά, εμφανίζονται ως «μάνα εξ' ουρανού» διάφοροι σεΐχηδες και ολιγάρχες. Τα ΜΜΕ, βέβαια, που ψοφάνε για… αποκαλύψεις και… αποκλειστικά, πλασάρουν ως βέβαιο και το πιο απίθανο.

Ωστόσο, η πραγματικότητά τους είναι πολύ, πολύ διαφορετική. Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται πλέον, μέσα στη σκοτεινιά της κρίσης και την περιρρέουσας μιζέριας, οι «κιμπάριδες». Οι πραγματικά ντόμπροι, ευθείς, αρχοντικοί κι ειλικρινείς άνθρωποι, που κάνουν πάντα πράξη τις υποσχέσεις τους. Ένας από αυτούς , χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας Σπύρος Δήμου. Εφόσον το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια του Διαγόρα Βραχνέικων στη Γ Εθνική, είχε «κάνει τα κουμπάντα του». 

Αυτό δεν το λέω ως προσωπική άποψη, μιας και τυγχάνει να τον έχω συναντήσει μια δυο φορές «στη βόλτα», μα ξεπήδησε ξαφνικά στο μυαλό μου, διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση του σωματείου:

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομάδας μας, Σπύρου Δήμου και την διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων οι οποίοι ήταν κύριοι στις υποχρεώσεις τους, κάτι που σπανίζει στην εποχή μας.

Ήταν μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση τίτλων και της παραμονής και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι΄ αυτό.

Ευχόμαστε στον πρόεδρο και την οικογένειά του, στα μέλη της διοίκησης, στους προπονητές μας και στους φιλάθλους μας, καλό καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...