Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΙ «ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Το χωνέψαμε. Ο Παναθηναϊκός χάρη στον Γιάννη Αλαφούζο έγινε «Συνοικία το Όνειρο». Μόνο που αυτή η εξέλιξη προκαλεί υποψίες και μπόλικα ερωτηματικά. Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη, εκτός του μεγαλομετόχου, άγνοια το πιθανότερο έχουν και οι στενοί «συνεργάτες» του, οι αμειβόμενοι με απολαβές στα πλαίσια τα μνημονιακά.

Κορυφαίο σκάνδαλο της δεκαετίας είναι όχι απλά η χρεοκοπία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά τα ψέματα, τα παραμύθια που παίζουν. Και, βέβαια, σκανδαλώδης είναι και η παθητική αντιμετώπιση που γνωρίζει από τα ΜΜΕ το κατρακύλισμα του ιστορικού Παναθηναϊκού.
Όποιο σότο βγαίνει από την ΠΑΕ το χάβει ο τύπος. Ο Παναθηναϊκός, λέει, έκανε πληρωμές. Ξεπλήρωσε τους παίκτες. Δεν έγινε ποτέ αυτό.
Δεν είναι «πληρωμή», ούτε διαγραφή χρέους, το να καταβληθεί μία τριμηνιαία η εξαμηνιαία δόση. Να δοθούν, δηλαδή, κάτι ψιλά, δέκα, είκοσι χιλιάρικα. Η ΠΑΕ έχει κάνει διακανονισμούς και για να απαλλαγεί από τα χρέη της, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις, θα χρειαστεί να περάσουν δέκα χρόνια. Για ποιες, λοιπόν, πληρωμές μιλάνε τα παπαγαλάκια των μήντια.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...