Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

O «βλάχος», ο «θείος», ο «ομορφάντρας»...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

H Aλεξάνδρα Τσόλκα* γράφει για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το deli σαντουιτσάδικο

Ήταν κάποτε τα μεγάλα, πολύχρωμα, ογκώδη, σχεδόν ατέλειωτα σε σελίδες περιοδικά! Ικανά σχεδόν να σε ζαλίζουν από τα χρώματα, όλα τα χρώματα, κάποτε και στα πιο ακριβά τους, ακόμα και τα ασημιά ή τα χρυσαφένια. Με καλλιτέχνες – φωτογράφους! Και όσοι δουλέψαμε σ αυτά, στις χρυσές του δεκαετίες, στα 80s, στα 90s και στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, δεν τα ξεπερνάμε εύκολα. Δεν ήτανε η μυρωδιά του φρέσκο – τυπωμένου χαρτιού, η λάμψη των χρωμάτων, η ζωντάνια των φωτογραφιών, οι ιστορίες των ανθρώπων που πάντα υπήρχαν και ας τις βάφτισαν life style για να το περιφρονήσουν μετά, μπλέκοντας το με το gossip!..

Κωνσταντινέα ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα



Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέας στην Πάολα συμμετέχει στο «εθνικό πένθος» που κήρυξε ο Τσίπρας.


Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος εξαιτίας της τεράστιας καταστροφής στην περιοχή της Μάνδρας, όπου θρηνούμε 20 νεκρούς, όμως ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας θεώρησε ότι ο καλύτερος τρόπος να συμμετάσχει στο εθνικό πένθος ήταν να πάει χτες το βράδυ και να το κάψει σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει λίγο αργότερα να βγει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως τιμητής των άλλων και υποστηρικτής της άποψης ότι φταίνε όλοι οι εκτός από την κυβέρνηση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...