Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Eκδοτικός πόλεμος σε εξέλιξη!




Την επίσπευση της ημέρας κυκλοφορίας της Ελευθερίας του Τύπου σκέφτονται στις εκδόσεις Κουρτάκη προκειμένου να προλάβουν τις κινήσεις αντιπερισπασμού που ετοιμάζει το στρατόπεδο Φιλιππάκη, όπως έχει γράψει την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, ο Harddog. 

Ο παραδοσιακός εκδότης πεθαίνει

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΑΡΗΣ

Δ. Μάρης: Να γιατί ενδιαφέρθηκα με τον Θ. Φιλιππόπουλο για το Mega - Τα σχέδια για ραδιόφωνο 

"Η Ελλάδα χρειάζεται Μέσα οικονομικά και λειτουργικά αυτοτελή και ανεξάρτητα, μοντέρνα, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες". Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος 24MEDIA και Πρόεδρος Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου, Δημήτρης Μάρης, άνοιξε τη συζήτηση στο πάνελ του Delphi Economic Forum με θέμα "Προστατεύοντας την τέταρτη εξουσία: Δημοκρατία, έλεγχος και ΜΜΕ". Στο πάνελ μεταξύ άλλων ήταν και οι Θόδωρος Ρουσόπουλος, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Πάνος Πολυζωΐδης, Ροδόλφος Μορώνης και Νίκος Ξυδάκης.

Παραίτηση Βόμβα διευθυντή καναλιού μετά από 22 χρόνια



Τα κίνητρα της παραίτησης του , λέει ο Νάσος Γουμενίδης , είναι οικονομικά καθώς όπως φαίνεται το ποσό που του πρόσφεραν στη Γαλλική κυβέρνηση, για να αναλάβει να αναβαθμίσει τον σταθμό τους στο Κάβο Γκρέκο είναι πολύ μεγαλύτερο από τις μέχρι τώρα απολαβές του.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...