Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Αχιλλέας Μπέος : Η λούμπεν πλευρά του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο…)




Λίγοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να απασχολήσουν τόσες φορές για αρνητικό λόγο τη σφαίρα της δημοσιότητας όσο ο Αχιλλέας Μπέος. Και λίγοι άνθρωποι έχουν τόσες φορές τυπικά και ουσιαστικά εκδιωχθεί από το χώρο του ποδοσφαίρου, κατορθώνοντας πάντα να διατηρούν σχέση με αυτό, εφόσον πάντα υπάρχουν μεγαλοπαράγοντες έτοιμες να τον θεωρήσουν αναγκαίο «εργαλείο».


Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τυπικά ο Αχιλλέας Μπέος δε θα έπρεπε να περνάει ούτε έξω από γήπεδο ποδοσφαίρου. Και αυτό γιατί από το 2011 η ΕΠΟ του έχει επιβάλει ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση “Koriopolis” για τα στημένα παιχνίδια της περιόδου 2008-2011, για την οποία βρέθηκε προφυλακισμένος και η οποία είναι σήμερα στο τελικό στάδιο της εκδίκασής της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία-δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...