Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Κωνσταντινέα ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα



Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέας στην Πάολα συμμετέχει στο «εθνικό πένθος» που κήρυξε ο Τσίπρας.


Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος εξαιτίας της τεράστιας καταστροφής στην περιοχή της Μάνδρας, όπου θρηνούμε 20 νεκρούς, όμως ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας θεώρησε ότι ο καλύτερος τρόπος να συμμετάσχει στο εθνικό πένθος ήταν να πάει χτες το βράδυ και να το κάψει σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τις 5.30 τα ξημερώματα, χωρίς αυτό να τον εμποδίσει λίγο αργότερα να βγει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ως τιμητής των άλλων και υποστηρικτής της άποψης ότι φταίνε όλοι οι εκτός από την κυβέρνηση.


Περίεργη αντίληψη για το τι συνιστά «εθνικό πένθος» έχει ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας. Βίντεο και φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα to10.gr τον δείχνουν να γλεντάει για τα καλά σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Στέλιος Ρόκκος εν μέσω του τριήμερου πένθους που έχει κηρύξει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα θύματα της τεράστιας καταστροφής που συντελέστηκε στη Μάνδρα.

Διαβάστε περισσότερα Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...