Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη «Tsipas Hlias blog» : To ισχυρό πρόσωπο που ανεβάζει επίπεδο τον Διαγόρα Βραχνέικων!

Σχετική εικόνα

Σαρωτική αλλαγή -κυριολεκτικά στο παρά πέντε- σημειώθηκε στον Διαγόρα Βραχνέικων, κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο σύλλογος θα δήλωνε συμμετοχή στο ερασιτεχνικό, βρέθηκε τελικά ο «ισχυρός άνδρας» που θα ηγηθεί της νέας επιχειρηματικής και επενδυτικής προσπάθειας. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας στο site «patragoal» του δημοσιογράφου Αποστόλη Νικολόπουλου, σημαντική ήταν η πρωτοβουλία του Χρήστου Λούβαρη για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης. Σημειώνεται πάντως, πως επίσημα το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο, καθώς επιθυμία των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να περιμένουν έως τελειώσουν τα διαδικαστικά.


Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas Hlias blog» , ο Σπύρος Δήμου , όπως όλα δείχνουν , θα ηγηθεί του νέου ιδιοκτησιακού «μοντέλου» . Μάλιστα , η πιθανότητα να αναλάβει και πρόεδρος του σωματείου φαντάζει πολύ πιθανό. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα, αναφερόμαστε στον ιδιοκτήτη της West Energy. Της εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών, λιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρατηρίων υγραερίου Autogas από το 2010.



Ειδικά για το νέο Δ.Σ, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι θα απαρτίζεται από άτομα που συμμετείχαν στο προηγούμενο (τουλάχιστον δύο) και από άλλα που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά. Οι άνθρωποι της ομάδας, φαίνεται ότι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και ότι θα τις ανακοινώσουν σήμερα, Δευτέρα ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Τέλος, σε συνδυασμό με τα παραπάνω, υπενθυμίζεται πως στην προεδρία του συλλόγου την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται ο Γιάννης Κοζιώρης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαγόρας Βραχνέικων! 2017






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...