Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Σύντομες σκέψεις , μικρής εμπειρίας ότι η τοπική τηλεόραση...ζει!

Αποτέλεσμα εικόνας για περιφερειακη τηλεοραση

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα που "ανέβηκε" από τον Αλέξανδρο Κογκόλη στο timeline του στο facebook :


Μετά από μια κουραστική ημέρα (όσο κι αν ακούγεται περίεργο), αλλά πολύ περισσότερο από μια γεμάτη δημοσιογραφική σεζόν βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, τα οποία αποτελούν "τροφή" για σκέψη.
Διαπιστώνω αυτό που έλεγα εδώ και χρόνια. Πως τα τοπικά μέσα έχουν δύναμη, αρκεί να διαχειριστείς την κατάσταση σωστά, με δουλειά, αντικειμενικότητα, πάθος και δύναμη. 
Επίσης, πως το πολιτικό ρεπορτάζ δεν "πεθαίνει" στη συνείδηση και στην τηλεθέαση, αρκεί και αυτό να το διαχειριστείς καταλλήλως. Γιατί, στο κάτω κάτω της γραφής όλα πολιτική είναι, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας ζωής. 
Επιπροσθέτως, καταλαβαίνω πως, η ειλικρίνεια, η μεθοδικότητα και το πάθος για ρεπορτάζ που "βγαίνει" από την τοπική κοινωνία και "παντρεύεται" με την πανελλαδική, διαδραματίζουν μείζονα ρόλο.
Βασικό συμπέρασμα: Εργατικότητα, όρεξη, ειλικρίνεια, αντικειμενικότητα, πάθος και αγάπη για τη δουλειά, ώστε να μεταδόσεις τις ειδήσεις στους συμπολίτες σου, συνθέτουν το σκηνικό της επιτυχίας....
Οι πολίτες κρίνουν αν την είχαμε ή όχι....όπως και να' χει επιφυλασσόμαστε για το μέλλον, γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά....!!

-Έχει την επιμέλεια-παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στο Lepanto TV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...