Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Δεν το λες αυτό αν δεν είσαι ο θρασύτατος. Βραβευμένος στην σχολή σκότους που σπούδασες με πτυχίο θρασύτητας. Ίσως να συμβαίνει το άλλο. Να μην είναι ο ακαδημαϊκός του θράσους, αλλά απλά να τους έχει για εντελώς της πλάκας τους Έλληνες.

ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ



Ο Μαρινάκης παίρνει τη μία από τις τέσσερις άδειες που θα δώσει η κυβέρνηση στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Ο Αλαφούζος, που έχει ήδη κανάλι, είναι στην απ' έξω. Καμία τύχη και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επίσης έκανε φάκελο πλήρη και πληρέστατο για να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις «καλές» τηλεοπτικές συχνότητες.

ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΠΩΣ Ο PODEMOS ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ


Δεν μου λέει τίποτα ότι ο πρωθυπουργός μου συνεχίζει να μη φοράει γραβάτα. Μη σου πω ότι πλέον το θεωρώ γελοίο να ντύνεται σοβαρά ο Τσίπρας, με ακριβά κοστούμια, με στυλάτα πουκάμισα, και από την άλλη για να... ξεχωρίσει ότι είναι αριστερός, ένας αγωνιστής όπως παλιά, δεν φοράει γραβάτα. Γελοίο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ



Αν ήταν δυνατόν να ανοίξεις το καπάκι ενός υπονόμου για να ρίξεις κατ' ευθείαν μέσα στα σκατά όλα τα ψέματα που λένε οι πολιτικοί, κυβερνητικοί κι όχι. Οι κουβέντες τους μόνον για τον αγωγό που οδηγεί στο βόθρο αξίζουν.

Mega και Καρατζαφέρης μένουν(;) εκτός διαγωνισμού




Οι προβληματικές υποψηφιότητες και οι διενέξεις ανάμεσα στους υποψηφίους για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...