Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

(Μόνο Εδώ) - Αποκαλυπτικό : Πατρινή τραγουδίστρια «στη φάκα» της αστυνομίας για ναρκωτικά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ SHOWBIZ

Η είδηση μπορεί να μην είναι σε real time και να μην διέπεται πλέον από το στοιχείο της εγγύτητας , όμως δεν παύει να αποτελεί γροθιά στο στομάχι των «διαπλεκόμενων» καλλιτεχνικών επιλογών. Η φράση «τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο περιστατικό από το παρελθόν, που για ευνόητους λόγους κάποιοι φρόντισαν να μην διαρρεύσει ποτέ στα media . 

Παρασκήνιο : Ποια κορυφαία σαιτ της Πάτρας «παντρεύονται»


Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αμφισβητούν τις εφημερίδες, τα τηλεοπτικά κανάλια και όλα τα ΜΜΕ που μέχρι πρόσφατα ήταν τα κυρίαρχα και στρέφονται σε πιο εναλλακτικούς και ανεξάρτητους διαύλους ενημέρωσης ... Με τα σαιτ και τα blogs να έχουν κερδίσει την προτίμηση του αναγνωστικού κοινού .

Στην ΓΝΩΜΗ ο Νίκος Σύφαντος


Μέσω facebook δημοσιοποίησε τη νέα του επαγγελματική στέγη !

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ



του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Το καφενείο του χωριού είναι κάτι παραπάνω από ένα σημείο κοινωνικής συναναστροφής. Όποιος δεν το καταλαβαίνει τρώει τα μούτρα του. Πριν από μερικά χρόνια, η πιθανότητα υπαγωγής στον ΟΑΕΕ ελεύθερων επαγγελματιών που ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ πυροδότησε έντονες συζητήσεις στα χωριά και προκάλεσε πολιτικές εντάσεις.

Ο ΙΒΑΝ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ



Κάποτε ο Ιβάν Σαββίδης «τα έλεγε» με τον Πούτιν, τον νεοτσάρο της Ρωσίας. Ήταν η εποχή που ο Ρώσος ηγεμόνας είχε βάλει στο σημάδι να καθαρίσει τη μπουγάδα από τα δηλητηριώδη τέρατα, αυτούς τους ολιγάρχες της μετά Γιέλτσιν εποχής. Σ' εκείνη τη φάση ο Βλάντο είχε τακιμιάσει με άτομα της ελίτ της χώρας και με κάποιους Β' εθνικής επιχειρηματίες. Ένας απ' αυτούς ήταν ο Ιβάν Σαββίδης.

Από δημοσιογράφος, μάγειρας!




Οι δημοσιογραφικές σχολές είναι μια (μάλλον πλασματική) διέξοδος στην εργασιακή απελπισία. Πολλές από αυτές φουσκώνουν το μπαλόνι ενός νεανικού ονείρου που συνηθέστατα σκάει στο πρώτο άγγιγμα, πριν καν πλησιάσει στις φωτιές της πιάτσας.

Ορκισμένοι εχθροί στην πολιτική αλλά άνθρωποι στη ζωή-Το μήνυμα του Θεοδωράκη στον Νικολόπουλο



Ένα πολύ ανθρώπινο μήνυμα συμπαράστασης έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες με την 17χρονη κόρη του Νίκη, η οποία παλεύει να κρατηθεί στην ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, μετά από πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς που υπέστη το περασμένο Σάββατο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...