Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΘΑ «ΣΚΥΨΕΙ» ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ



Είμαι περήφανος για τον πρωθυπουργό μου Αλέξη Τσίπρα. Δικός μου είναι, άσχετο αν τον ψήφισα, αν δεν τον ψήφισα. Δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα κι εγώ ως συνεπής και σωστός δημοκράτης τον αναγνωρίζω ως πρωθυπουργό «μου», είτε τον ψήφισα, είτε όχι. Και έλεγα ότι αισθάνομαι για πρώτη φορά εθνικά υπερήφανος. Γιατί ο Τσίπρας δεν έχει σταματήσει να πηδάει τους ξένους.


ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ



Το είδαμε κι αυτό. Ένας κομουνιστής, δηλαδή ένας άθεος να επικαλείται τον Ιησού Χριστό. Κι αν δεν είναι άθεος και άθρησκος ο κομουνιστής, ο κανονικός κι όχι ο κωλομπαρεμένος κομουνιστής, ποτέ στη σκέψη του και στη γλώσσα του δεν μπερδεύει τον Θεό. Άγιους και προφήτες τους αφήνει απ' έξω. Πιστεύει στη δύναμη της ιδεολογίας του, της κομουνιστικής, κι όχι στα παραμυθάκια που σαλιαρίζει το παπαδαριό.

Φύγε ‘συ έλα ‘συ



Ο νέος κανόνας στα ΜΜΕ

Είναι το νέο σχήμα ή πιο σωστά ο νέος κανόνας που έχουν επιβάλλει οι ιδιοκτησίες όσων επιχειρήσεων ΜΜΕ είναι ακόμη «υγιείς» και μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, απέναντι στους εργαζόμενους και τους προμηθευτές τους, στο κομμάτι των προσλήψεων… Η αυστηρή τήρηση του κανόνα «Ένα προς ένα» είναι απαράβατη εντολή, αλλά και το μοναδικό κριτήριο για τους διευθυντές των ΜΜΕ που προχωρούν σε πρόσληψη δημοσιογράφου ή άλλης ειδικότητας. Με άλλα λόγια για να προσληφθεί κάποιος στα εν λόγω «μαγαζιά», απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φύγει κάποιος άλλος! Δηλαδή, είτε να συνταξιοδοτηθεί είτε να απολυθεί.

ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ




Μεγάλη η γκάμα στις αδελφές. Διάφορες κατηγορίες. Δεν είναι ίδιοι όλοι οι ομοφυλόφιλοι. Ξεκινάς από τις σεμνές, τις καταπιεσμένες, τις κρυφές, άλλη ομάδα αυτή, και φθάνεις μέχρι τις αγριοαδελφές, που θέλουν τα χαστούκια τους. Το άλλο άκρο των gay που δεν τολμούν να πουν στον περίγυρό τους «Άντε γαμηθείτε, δεν θα μου κάνετε κουμάντο στο μπροστινό μου και το πισινό εργαλείο, στα διαφορικά μου και τα φρένα».

Πόσο πραγματική είναι η φιλορωσική προσέγγιση των ημερών;



Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω από την "σύσφιξη σχέσεων Ρωσίας - Ελλάδος". Είναι το έτος φιλιάς - 2016 με τις πάνω από 100 κοινές εκδηλώσεις; Είναι η επίσημη επίσκεψη Πούτιν τις επόμενες ημέρες;

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...