Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Τσίπρας: Να κάνουμε ότι θα έκανε και ο... Σαμαράς (για να μείνουμε στην εξουσία)



Αν τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μέτρα δεξιά τότε τι είναι; Με τους έμμεσους φόρους και τις περικοπές των συντάξεων φτωχοποιούν την μεσαία και κατώτερη τάξη, ουσιαστικά την καταστρέφουν.

Μόνο Εδώ : Δείτε ποιος βρίσκεται πίσω από το ιντερνετικό PATRA TV !


Σε μια περίοδο που η ψηφιακή πληροφορία έχει κατακλύσει τα πάντα και τα παραδοσιακά μέσα συνεχώς υποχωρούν , ολοένα και περισσότεροι δημοσιογράφοι στρέφονται στην διαδικτυακή ενημέρωση .

Ο Ροδίτης διαψεύδει δημοσιεύματα που τον ήθελαν μια ανάσα από το ACHAIA



-Δεν ήξερες... δεν ρώταγες!

Με σχόλιο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Ροδίτης δίνει την δική του απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος" που τον εμπλέκει με τις εξελίξεις στο Achaia . 

ΑΝΟΙΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΙΓΡΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Μου το είπανε, αλλά δεν το 'χω σίγουρο. Το αναφέρω, αλλά δεν το υπογράφω. Ότι ο Μαρινάκης είπε στον δίπλα του «Λέω να δώσω το χέρι μου σ' αυτόν...». Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έχει τελειώσει, η ΑΕΚ είναι κυπελλούχος, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ήττα στα έξι χρόνια της εμπλοκής του με το ποδόσφαιρο, και σκέφθηκε να κάνει την απονενοημένη κίνηση... Να δώσει συγχαρητήρια στον Μελισσανίδη.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ




Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ. Τεράστια νίκη. Η ομάδα που τερμάτισε 28(!) βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον ξανακέρδισε για δεύτερη φορά τούτη τη σαιζόν. Και, μάλιστα, στον τελικό κυπέλλου.

Φωτο για δημοσιογραφικό βραβείο (Το χειροφίλημα σε μια μικρή κυρία)




Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ. Ένα ερυθρόλευκο χειροφίλημα σε μια μικρή κυρία με κιτρινόμαυρα. 

Κολλάει η αγορά του «Μετρόπολις» από τον Σαββίδη




Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγεται έντονα, πως ο Ιβάν Σαββίδης, ενδιαφέρεται να αγοράσει το ραδιόφωνο του «Μετρόπολις» και την εφημερίδα «Μετροσπορ». Μάλιστα κάποιοι προχωρούν ένα βήμα παραπάνω και λένε πως ήδη υπάρχει συμφωνία και απομένουν τα τυπικά…

Αυτό που μου λέτε δεν γίνεται!..




Χτες ήθελα να πάρω μια βεβαίωση από το ΙΚΑ, ψάχνω λίγο τι χρειάζεται για να την πάρω, βρίσκω ότι γίνεται πλέον και online και λέω έλα μωρή ΙΚΑ τρέλανέ μας, ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΙΛΙΚΟΝ ΒΑΛΕΪ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Σε τροχιά σαρωτικών εξελίξεων το MEGA



Oι ακροβασίες Ψυχάρη και το plan b Μπόμπολα για «λουκέτο» 

Της Ματίνας Παπαχριστούδη
(περιοδικό HOT DOC)


Με βεβαιότητα θα είναι ένα θερμό για τα media καλοκαίρι. Και δεν μιλάμε μόνο για τη διαδικασία της τηλεοπτικής αδειοδότησης που καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν στο μεταξύ δεν υπάρξει απόφαση αναστολής από το Συμβούλιο της Επικρατείας, θα ολοκληρωθεί τέλος Ιουλίου- αρχές Αυγούστου. Αναφερόμαστε κυρίως στις…Τράπεζες. Και τα απλήρωτα δάνεια των media-κών επιχειρήσεων.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...