Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Από το Caramela στην Πάτρα - Δείτε ποια εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει στο Romeo !



Σε γνώριμα ... λημέρια θα ξαναβρεθεί η Αθηνά Πολίτη , η οποία τα έχει βρει σε όλα με την διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου Ρομέο , στο Προάστιο !

Πιτσιρίκος: η Ελένη Μενεγάκη (μέρους) της αριστεράς


Ποτέ δεν ήμουν φαν του Πιτσιρίκου. Στα πρώτα του κείμενα αναγνώρισα κάποιες φορές έναν ευφυή τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων, αλλά μέχρι εκεί. Τον θεωρούσα πάντοτε επηρμένο και από τους τύπους που θα μπορούσαν να γράψουν ο,τιδήποτε για να τραβήξουν την προσοχή, έστω και αρνητικά (χαρακτηριστικό είναι το χυδαίο του σχόλιο για την Marfin).

Το μεγάλο deal του Σπυρίδωνα : Ποια τριάδα-φωτιά «κλείδωσε» πριν από λίγο




Με την οικονομική κρίση να έχει πλήξει ένα μοντέλο διασκέδασης που άνθησε τις προηγούμενες δεκαετίες πολλές φορές με στοιχεία υπερβολής ,οι επαγγελματίες του κλάδου αναζητούν νέες φόρμουλες με μοναδικό σκοπό να προσδώσουν ζωτικά κίνητρα στον κόσμο . 

Παράκληση από τον πατέρα του Γ.Νταγιούκλα

Παράκληση από τον πατέρα του Γ.Νταγιούκλα

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και για αυτό αντιγράφω την παράκληση του πατέρα του Γ.Νταγιούκλα , να μην ανεβάζεται φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο με ετικέτα του Γιώργου . Ας τον αφήσουμε να δώσει την δική του μάχη όπως αυτός ξέρει (εξάλλου δεν βοηθάμε σε κάτι) και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει.

Είμαι ο πιτσιρίκος!


Στην αρχή ενοχλούσε τη ΝΔ και την Ομάδα Αλήθειας και δεχόταν επιθέσεις φιλίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, συνέχισε να έχει εχθρούς στη ΝΔ, αλλά άρχισε να δέχεται επιθέσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί θύμιζε τι έλεγε ο Τσίπρας προεκλογικά, πριν δύο χρόνια, θύμιζε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και πώς προδόθηκε. Βέβαια, δεν άλλαξε ο Πιτσιρίκος· ο Τσίπρας άλλαξε. Κι ο Πιτσιρίκος το θύμιζε. Έτσι είναι όμως: με το να λες ελεύθερα τη γνώμη σου μαζεύεις μόνο εχθρούς – αν κάνεις δημόσιες σχέσεις κάνεις «φίλους».

Στο βάθος του κατάμεστου Sea Through η ... Παλιοβούνα - ΦΩΤΟ !



Έναν ιδιαίτερο ευφυέστατο το επικοινωνιακό εύρημα χρησιμοποίησε ο ένας εκ των συνεταίρων του Sea Through , προκειμένου να περιγράφει την μεγάλη προέλευση κόσμου .

Μόνο Εδώ : Ανατροπή δεδομένων και η έκπληξη από την Πάολα - Η αποκάλυψη του ... φύλακα άγγελου της !


Είναι η φωτογραφία , στην οποία απεικονίζεται η Πάολα , που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Ταχτσίδης , συνοδευόμενο από το σχόλιο "Έρχεται έκπληξη" .

Μόνο εδώ : Αυτή είναι η νέα μούσα του Χρήστου Δάντη



Είχε πολλά χρόνια να εμπιστευθεί κομμάτι του σε γυναίκα. Και δεν αναφέρομαι σε κάτι απλό αλλά σε ρούμπα. Σε ένα εμπορικό τραγούδι που σε λίγες μέρες έρχεται να μας απογειώσει. Και το γράφω έτσι με περισσό ενθουσιασμό διότι θεωρώ πώς ο Δάντης δεν την επέλεξε τυχαία.

To Facebook πρόδωσε το μεγάλο deal Κοκλώνη-Καραβατάκη



Το digital περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Έκανε δουλειές και στην Πάτρα ο celebrity με τα μοντέλα!




Τα νήματα του κυκλώματος, το οποίο εκτός από την Ελλάδα είχε απλώσει τις «δουλειές» του και στην Ευρώπη με συνολικά πέντε γραφεία, φέρεται ότι κινούσε Έλληνας επιχειρηματίας, ωστόσο ρόλο «κλειδί» είχε ένας πασίγνωστος μάνατζερ με μεγάλο όνομα στον χώρο των celebrities.

Κουίζ για πατρινό δημοσιογράφο και τις τράπεζες



Η εταιρεία ποίου πατρινού δημοσιογράφου πήρε 28.000 ευρώ διαφήμιση από την Εθνική Τράπεζα; Σε σχέση με τη λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας οι περισσότερες πατρινές επιχειρήσεις Τύπου έχουν πάρει «ψίχουλα» σε διαφήμιση (κάτω από 5.000 ευρώ)!

-dete.gr

ΠΑΤΡΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το νέο κατάστημα που ανοίγει στην Αγίου Νικολάου

1

Ένα κατάστημα που θα κάνει τις αγορές σου εύκολες και άνετες...

O pitsirikos κλείνει το blog του μετά από 11 χρόνια λειτουργίας





Σταματά τη λειτουργία του ένας από τους πιο προβεβλημένους διαδικτυακούς σχολιαστές, ο γνωστός πιτσιρίκος, όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσω του blog του «pitsirikos.net» ότι σταματά την λειτουργία του.

Στη γαλέρα του αδίστακτου υποκριτή Φίλιππου Βρυώνη



Καταγγελία του Διασωματειακού κατά του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» και του ιδιοκτήτη του  

Άγνωστες πτυχές και περιστατικά από την ζωή του Παντελή Παντελίδη-Ιστορίες που συγκινούν!!

7110_PANTELIS_PANTELIDIS_18102013.jpg

Άγνωστες πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς του, αλλά και συγκινητικές ιστορίες για το λαϊκό παιδί που ξεκίνησε από «το πουθενά» και κατέληξε να γίνει «λαϊκό είδωλο», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με τον θάνατό του....

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...