Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Συνελήφθη πρίν απο λίγο ο Νίκος Χορταρέας. Τι συνέβη;



Η είδηση έσκασε πριν από λίγο. Και μάλιστα είναι πέρα ως πέρα διασταυρωμένη.

Παρελθόν από την MATCH ο Γιώργος Σωτηρόπουλος



Με κείμενο που ο ίδιος δημοσιοποίησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook , ο Γιώργος Σωτηρόπουλος γνωστοποίησε την λήξη της συνεργασίας του με την εφημερίδα MATCH .

"Βόμβα" έτοιμη να εκραγεί η Αθηνά Πολίτη - Το εγχείρημα και η κατάκτηση της κορυφής


Στην πιο δημιουργική , ώριμη και ανοδική φάση της ζωής της δείχνει να βρίσκεται η Αθηνά Πολίτη . 

Ετοιμάζεται μεταγραφή-βόμβα - Δείτε τον πασίγνωστο δημοσιογράφο που θα ηγηθεί στο Patranews.gr



Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του σταθερά ανοδικού πατρινού πόρταλ βρίσκεται ο Γιάννης Λοβέρδος , όπως αναφέρουν πηγές στο "Tsipas Hlias blog" .

Τραγωδία: Φοιτήτρια έσωσε τον σύντροφό της και σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία



Σοκ έχει προκαλέσει ο απρόσμενος θάνατος της 23χρονης φοιτήτριας Σωτηρίας Σαλταρή, από τα Λιμενάρια Θάσου.

Ο Ρέβης πήγε στην Μύκονο και λέει θα μηνύσει όσους τον λένε μαστροπό




Ο μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών «ξεσπάει» για την εμπλοκή του ονόματός του στο «ροζ» σκάνδαλο που συγκλονίζει την Αθήνα - Ζητά 1.000.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση και διασυρμό.

Τα απεργοσπαστικά sites και o ... κώλος της Madonna


Το σχόλιο του Πατρινού δημοσιογράφου , του διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας "Κόσμος" , για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στους απεργούντες και μη δημοσιογράφους του διαδικτύου.

"Έσπασε" την απεργία ο ΣΚΑΙ ! Χαμός και με τους δημοσιογράφους που κατεβάζουν ρολά για 48 ώρες




Ενημερωτικές εκπομπές μεταδίδονται από τις 06:00 το πρωί, όταν ξεκίνησε η απεργία των δημοσιογράφων κατά του ασφαλιστικού, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Ο Άρης Πορτοσάλτε αλλά και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βρέθηκαν κανονικά πίσω από τα μικρόφωνα και έκαναν εκπομπή. 

Νίκος Μακρόπουλος : Η Πάτρα , το δυναμικό «come back» και ο ...στυλοβάτης !


Ο Νίκος Μακρόπουλος , ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής από την Θεσσαλονίκη που αναμένεται τις επόμενες μέρες να προσδώσει μια ξεχωριστή νότα στην "καρδιά" της Αχαϊκής πρωτεύουσας , φαίνεται πως έχει αλλάξει οριστική σελίδα στην επαγγελματική του πορεία . 

Σκληρή κριτική από τον "Mr Cabana" στον Κώστα Πελετίδη - Τι του καταλογίζει για τα τραπεζοκαθίσματα



Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε μέσω του διαδικτύου ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού club Cabana , Κώστας Ξένος , προς τον Δήμαρχο Πατρέων , για την τακτική που εφαρμόζει μέχρι ώρας με τα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου . 

Η απόλυτη επιβεβαίωση : Στέλλα Καλατζή , η εκλεκτή του Μάκη Δημάκη !


Οι καλοκαιρινές μας εμφανίσεις ανά την Ελλάδα με τον Μάκη Δημάκη ξεκινήσανε!!! Πρώτος μας σταθμός ο Βόλος! Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο στις 7 Μαΐου στο Premiera full of live!!!!

Πήρε τη σκυτάλη από το συγκρότημα...



ΚΟΥΙΖ 1 

Ποιος διευθυντής ειδήσεων αδυνατεί πλέον να βγει από το γραφείο του και να αντικρύσει τους δημοσιογράφους; Το συγκεκριμένο στέλεχος  δείχνει μάλιστα εντελώς απομονωμένος από κρίσιμες εξελίξεις που τον αφορουν και προσωπικά...

Ανησυχούντες δημοσιογράφοι - Ποιοι υπογράφουν το κείμενο «για μια νέα αρχή»




Βαθιά ανησυχούν για το τοπίο που διαμορφώνεται στο χώρο των ΜΜΕ, 200+ δημοσιογράφοι και υπογράφουν ένα κείμενο ζητώντας μια «νέα αρχή» που. όπως λένε, πρέπει να ξεκινήσει από το δημοσιογραφικό συνδικαλισμό...

«Να προσέχεις πού βάζεις την υπογραφή σου»



Ναι, σίγουρα χρειάζεται μια νέα δημοσιογραφία, μια δημοσιογραφία αλιέων κρατικής διαφήμισης, αυτή με την οποία θα ζητάμε, ως αρθρογράφοι, αναστολή άρθρων του Συντάγματος για να αντιμετωπιστούν οι διαδηλωτές, που θα αναζητούμε σοβαρές χρυσές αυγές, που θα βλέπουμε τους πρόσφυγες σαν ρυπαρά θρασίμια, που θα αναφωνούμε γεμάτοι περηφάνεια "είμαι με το μνημόνιο", που θα θεωρούμε "αναγκαίο κακό" την εξαθλίωση των ασθενέστερων, που θα λέμε στους ανέργους ότι "μαζί τα φάγαμε", που θα αντιμετωπίζουμε πολιτικούς αρχηγούς σαν ηγέτες θρησκειών στις οποίες πρέπει να πιστεύουμε. 

ΜΟΝΟ ΕΔΩ : Δείτε από ποιο νυχτερινό κέντρο της Πάτρας είχε περάσει η γυναίκα του Κώστα Μπερτάκη - ΦΩΤΟ !


Η Παυλίνα Κωσταγιού είναι η γυναίκα που έχει χαρίσει στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη μια υπέροχη κορούλα. Είναι ένα κορίτσι μετρημένο και σοβαρό που πέρασε από το μοντελίνγκ στο τραγούδι και πλέον η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να ασχολείται περισσότερο με την κόρη της και τον σύντροφό της παρά με την καριέρα της.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος 'μαλώνει μόνος του' και πέφτει πάντα μέσα




Πέντε φορές που ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ απασχόλησε την κοινή γνώμη με τις δηλώσεις και τις "σίγουρες" προβλέψεις του (Βιτς) .

Υπόθεση Παντελίδη : Ο δύσκολος ρόλος του αδερφού του νεκρού


Θέλει να αναλάβει όλα αυτός… έτσι λέει η οικογένεια. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στηρίζει την οικογένεια , τους γονείς, τον μικρό αδερφό ενώ είναι εκείνος που μιλά για όλα όσα αφορούν τον Παντελή. Όπως για  τα τραγούδια του.

Υπόθεση Παντελίδη : Το σοκ της γυναίκας του Μπερτάκη και η αλλαγή σπιτιού



Η Παυλίνα είναι ψυχούλα. Για όσους δεν την γνωρίζουν και κρίνουν πρόχειρα από την εξωτερική εμφάνισή της. Ναι είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, βράχος δίπλα στον σύντροφο της Κώστας Μπερτάκη και μητέρα του παιδιού τους. Όμως δεν παύει πίσω απο αυτή την απόμακρη για τους πολλούς εικόνα να είναι μια πολύ ευαίσθητη κοπέλα που είχε τεράστια αδυναμία στον Παντελή. Από την ημέρα που ο τραγουδιστής έφυγε από την ζωή στις 18 Φλεβάρη η Παυλίνα δεν έχει σταματήσει να τον θυμάται…

Εικόνες από την τζενεράλε του Νότη και το νέο πολιτικό μήνυμα


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε η τελική πρόβα του Νότη Σφακιανάκη για την αποψινή πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...