Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΠΑΤΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ




Το είχα πει πριν χρόνια, και έλεγαν ότι είμαι εμπαθής. Η Ελληνική τηλεόραση κατρακυλάει επικίνδυνα. Και έχει μια μανία να σερβίρει περσινά ξινά σταφύλια. Γιατί ρε κύριε να ξαναφάμε στην μάπα την Ρούλα Κορομηλά;

Η νίκη της Λέστερ ...

Βανδή - Αγγελοπούλου - Μενεγάκη

…με τα μάτια των γυναικών

Νέα αποζημίωση μαμούθ από την Johnson & Johnson σε καρκινοπαθή

Νέα αποζημίωση μαμούθ από την Johnson & Johnson σε καρκινοπαθή


Να αποζημιώσει με 55 εκατομμύρια δολάρια (47,6 εκατ. ευρώ) μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι η χρήση των προϊόντων με τάλκη για προσωπική υγιεινή τής δημιούργησαν καρκίνο των ωοθηκών διατάχθηκε η εταιρεία Johnson & Johnson από ένα δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Ελλάδα»




Ο ίδιος…

3η Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας




Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, ο γγ του ΟΗΕ Ban Ki-moon κάνει έκκληση στις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, τους επιχειρηματίες και τους πολίτες να προστατεύσουν την ανεξαρτησία των ελεύθερων Μέσων. Επειδή δίχως το βασικό αυτό δικαίωμα, οι λαοί είναι λιγότερο ελεύθεροι και με μικρότερη ισχύ. «Με την Ελευθερία του Τύπου μπορούμε να συνεργασθούμε όλοι μαζι για ένα κόσμο αξιοπρέπειας και ευκαιριών για όλους».

Ο «άνθρωπος του Θεού» που σκορπίζει μίσος!




Το κήρυγμα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου προς τους πιστούς,  στην ακολουθία του Επιταφίου, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής:

Τους «δουλεύει» και ο Φουρθιώτης!



Οι προσωπικές στρατηγικές των τριών μεγαλομετόχων του Mega έχουν οδηγήσει  το κανάλι ένα βήμα πριν το λουκέτο, αλλά ακόμη και αν αυτό τελικά αποφάσισαν, δηλαδή το κανάλι να κλείσει, θα πρέπει τουλάχιστον ακόμη και έτσι αυτή η διαδικασία να γίνει με κάποια ελάχιστα ψήγματα αξιοπρέπειας, τόσο για την ιστορία του καναλιού, όσο και για τους εργαζομένους σε αυτό, αλλά και σε τελική ανάλυση για την ιστορία και φήμη των ίδιων των μεγαλομετόχων.

Στις 14 Μαίου έρχεται για μία live εμφάνιση στην Πάτρα ο Νίκος Μακρόπουλος



Στο γνωστό νυχτερινό κέντρο στην οδό Τριών Ναυάρχων 1 !

Μόνο Εδώ : Το πρόσωπο που "τρέχει" το καλοκαιρινό τουρνέ του Μάκη Δημάκη , σε Βόλο και Πάτρα !



Η ολοκλήρωσης της χειμερινής σεζόν ανέδειξε τον Μάκη Δημάκη μεγάλο νικητή και απόλυτη κυρίαρχη φιγούρα στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη , με τις εμφανίσεις του στο Voice να αποτελούν θέμα συζήτησης και θαυμασμού σε όλη την επικράτεια !

Δείτε ποιος είναι : Στην εντατική ποδοσφαιριστής μετά απο τροχαίο



Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης η είδηση πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νικήστρατος Μπεζιργιάννης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σοκ στο Mega : Πέθανε μπροστά στο παιδί του ο Δημήτρης Φιλιπουπολίτης




Ένα από  τα καλύτερα παιδιά. Ένας τεχνικός που έφαγε το πεζοδρόμιο με το κουτάλι και συνέχιζε να δουλεύει στον δρόμο από το 1992 μέχρι και χθες, ο Δημήτρης Φιλιπουπολίτης, έφυγε χθες το απόγευμα ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα συνέβησαν σπίτι του μπροστά στον γιό του. Το νήμα της ζωής του κόπηκε από ανακοπή καρδιάς.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...