Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Αστυνομικοί εσπασαν την πόρτα στο σπίτι του νεκρού Αγγελάκη


Οι πληροφορίες έρχονται από παντού. Ο Γιάννης έφυγε νωρίς… πολύ νωρίς. Τον βρήκε όπως πρώτοι γράψαμε η σπιτονοικοκυρά του στο διαμέρισμά του στον Κολωνό. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο blog μας ότι Αστυνομικοί-μετά από ενημέρωση της σπιτονοικοκυράς που τον έψαχνε επί ώρες και δεν τον έβρισκε- έσπασαν την πόρτα μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα. Εκεί βρήκαν τον Γιάννη με ανοιχτό το στόμα στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του.

Καλή ανάσταση! Χρόνια πολλά σε όλους από το "Tsipas-Hlias blog" !


Το Άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας και να είστε πάντα υγιείς με πολλά χαμόγελα να κατακλύζουν τη ζωή σας!

ΣOK ! Νεκρός πριν από λίγο ο κομμωτής Γιάννης Αγγελάκης

Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του, κάτω στο πάτωμα η σπιτονοικοκυρά του πριν από λίγο. Η είδηση συγκλονίζει. Πριν από ένα λεπτό ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε μια φωτογραφία αποχαιρετώντας τον φίλο και συνοδοιπόρο του επί σειρά ετών. Ο Γιάννης ήταν ένας εκ των κορυφαίων μακιγιέρ και κομμωτών μόδας στην πιάτσα και πολύ αγαπητό παιδί. 

"Arena Sport Center" : Το κυνήγι της… τρύπιας μπάλας σε πασχαλινή έκδοση


Πιστό και το Πάσχα στο καθιερωμένο έθιμο των αργιών , το  Αρενα bowling θα παραμένει ανοιχτό στη μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού !

Μόνο εδώ. Η πρώτη δήλωση της Τέτας μετά την επίθεση…



Πέρασαν έναν γολγοθά. Σας γράψαμε για το τι συνέβη στην Τέτα Καμπουρέλη και την οικογένεια της το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και οι αναφορές είναι σοκαριστικές.

Από καθημερινά σε εβδομαδιαία φύλλα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» - «ESPRESSO»;

Φιλιππάκης

Οι σκέψεις του Φιλιππάκη που εμπιστεύτηκε στους διευθυντές του…

Πόσοι έχουν προσκληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στο γάμο του Γαβριήλ και της Ράνιας; 53!

Τζίμα - Σακελλαρίδης


Η απάντηση που αποτυπώνει τη σχέση του γαμπρού με τους πρώην συντρόφους του…

Κέρκυρα: Εκατοντάδες μπότηδες έγιναν θρύψαλα στη Σπιανάδα

Κέρκυρα: Εκατοντάδες μπότηδες έγιναν θρύψαλα στη Σπιανάδα


Στα κόκκινα ντύθηκε η πριγκίπισσα του Ιονίου που γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση του Κυρίου. Μέσα σε ένα θορυβώδες κλίμα εκατοντάδες «μπότηδες», όπως θέλει το μοναδικό αυτό έθιμο της Κέρκυρας, πετάχτηκαν από τα μικρά μπαλκόνια των Κερκυραίων στην πλατεία Σπιανάδα, που δε θυμίζει τίποτα πλέον από την χθεσινή θλιμμένη κατανυκτική της ατμόσφαιρα.

Την Μεγάλη Παρασκευή επέλεξε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη να μιλήσει στο facebook. " Φοβάμαι μόνο τον Θεό "



Η μητέρα του Παντελή πονάει , θρηνεί και προσπαθεί να λύσει απορίες και πράγματα για την μνήμη του αδικοχαμένου γιου της.

Μίνα Αρναούτη: Κατέθεσε και δημιούργησε ερωτηματικά. " Οδηγούσε ο Παντελής αλλά δεν ξέρω αν είχε πιει" !



Κατάθεση που περίμεναν όλοι. Λόγια που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και έκαναν έξαλλούς κάποιους από το περιβάλλον του Παντελή. Η Μίνα έδωσε την μάχη της και την κέρδισε και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την αστυνομία για να μιλήσει. 

Ιερές κατάρες από τον Αμβρόσιο

Ιερές κατάρες από τον Αμβρόσιο


Κάθε όριο υπερέβη ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος ενώ θα έπρεπε να κηρύττει διδάγματα αγάπης και όχι μίσους, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας.

(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Σε ποιους δημοσιογράφους έδωσε την "ευχή" του ... γέροντας - Τι... αποκάλυψε



Mε δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ τα "είπε" χθες το μεσημέρι, M. Πέμπτη,  ο Βουλευτής Αχαϊας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος, στο Cibo-Cibo επί της Ρήγα Φεραίου .

Π.Παντελίδης: Οδοιπορικό στη γειτονιά του 70 μέρες μετά τον θάνατό του




Ρεπορτάζ για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη φιλοξενείται στην εφημερίδα “Freddo”, δύο μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή. 

Η εικόνα που κάθε χρόνο σοκάρει. Φωτογραφία απο τα γυρίσματα του Ιησού με τον πρωταγωνιστή να καπνίζει και να πινει ουίσκι

Η εικόνα που κάθε χρόνο σοκάρει. Φωτογραφία απο τα γυρίσματα του Ιησού με τον πρωταγωνιστή να καπνίζει και να πινει ουίσκι.

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Franco Zeffirelli ανήκει στις ταινίες-σταθμούς στη θρησκευτική ιστορία του κινηματογράφου. Κάθε Πάσχα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες του κοινού μέσα από τη συχνότητα του Αντ1 και αδιαμφισβήτητα αποτελεί κάτι σαν… συνήθεια....

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...