Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Νίκος Βέρτης: Δεν θα πιστεύετε τον κανόνα που είχε επιβάλλει στο προσωπικό του μαγαζιού μετά το τροχαίο του Παντελίδη



Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Στην τελευταία του ωστόσο, καλέστηκε να μιλήσει για τον εκλεκτό του συνάδελφο, που έφυγε άδοξα από την ζωή, τον Παντελή Παντελίδη....

Μόνο εδώ : Η πιο δύσκολη περίοδος για τον Πάριο είναι τώρα



Οι εμφανίσεις που έκανε στην πίστα είχαν επιτυχία… αρκετοί πέρασαν από εκεί και απήλαυσαν τον τραγουδιστή του έρωτα Γιάννη Πάριο. Ανάμεσα τους και εγώ. Όμως αρκετοί κατάλαβαν πως δεν είναι και πολύ καλά… ειδικά οι φίλοι του που τον ξέρουν χρόνια.

Νέες αποκαλύψεις για το ρόλο «κλειδί» του γνωστού μάνατζερ στο κύκλωμα μαστροπών – Γνωστά μοντέλα και τηλεοπτικές «γλάστρες» στα κρεβάτια πλουσίων




Το κουβάρι της υπόθεσης με τη δράση του κυκλώματος μαστροπεία με ρόλο «κλειδί» γνωστού μάνατζερ και τηλεοπτικού «celebrity» ξετυλίγουν οι αστυνομικές Αρχές. Νέες αποκαλύψουν φέρουν γνωστά μοντέλα και τηλεοπτικές «γλάστρες» να συμμετείχαν στο κύκλωμα και να κατέληγαν στα κρεβάτια πλουσίων.

Οι αποκαλύψεις του Λεμπιδάκη μετά τη συνάντησή του με την μητέρα του Παντελίδη

Οι αποκαλύψεις του Λεμπιδάκη μετά τη συνάντησή του με την μητέρα του Παντελίδη


Για τη συνάντηση που είχε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, έγραψε σε κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό του blog, ο στενός συνεργάτης του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Χάρης Λεμπιδάκης.

«Τέλος ο Τσίπρας - Ψάχνουν ημερομηνία για εκλογές»



Ζοφερό - και δυστυχώς μη αναστρέψιμο – μοιάζει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία, την ίδια ώρα που το σκηνικό στη χώρα…

Μετρά φίλους ο Αλέξης Τσίπρας στην αναζήτηση για λύση




Πυρετός συσκέψεων επικρατεί από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου εν αναμονή της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Έλληνα…

Αθηνά Παντελίδη : Η δήλωση Βέρτη που την έκανε κομμάτια και η απώλεια



Δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα η μητέρα του Παντελή. Η γειτονιά στην Νέα Ιωνία αν και δεν πολυμιλά για το τραγικό συμβάν, μουρμουρίζει από αντί ο χρόνος να αρχίσει να επουλώνει της πληγές της μάνας συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. 

ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΒΑΡΕΤΟΙ ΣΠΟΡΤΚΑΣΤΕΡ




Γράφει ο apodytiriakias.gr

Ρε μάγκα δημοσιογράφε, σκουπιδοφάγε






Ρε μάγκα, έγινες γνωστός γράφοντας έξυπνες ατάκες πάνω από τρύπες – ενίοτε μαύρες – δημοσιογράφησες έρποντας ως όφις, αποθεώθηκες τρώγοντας στη μούρη γιαούρτια και απογειώθηκες καίγοντας βιοκαύσιμα από τηλεοπτικά σκουπίδια. 

Παρασκήνιο : Ο Ρόκκος, ο Μωράκης και η «κάβα» για τον Χειμώνα



Συνεργασία με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη ο οποίος διαθέτει πολλά μαγαζιά στην νυχτερινή – και όχι μόνο – Αθήνα έκλεισε ο Στέλιος Ρόκκος και η οποία ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες (πιθανή ημερομηνία έναρξης η 6η Μαίου) σε γνωστό στέκι της παραλιακής. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...