Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούεται με τους ολιγάρχες (και άλλα παραμύθια)

Ta Nea

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», ο Αλέξης Τσιπρας συναντήθηκε τέσσερις φορές το καλοκαίρι του 2014 με τον εκδότη της εφημερίδας Σταύρο Ψυχάρη και του υποσχέθηκε να του χαρίσει τα δάνεια της εκδοτικής του επιχείρησης αλλά και το κανάλι στο οποίο συμμετείχε, με αντάλλαγμα την υποστήριξή του.

ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση στην κυβέρνηση, αυτό δεν το λέει με τις λέξεις. Εγώ, όμως, αυτό «διάβασα» ότι εννοεί ο εκδότης του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη, ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης, και μεγαλομέτοχος του Mega, στην ανακοίνωσή του μετά την σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

ΚΑΙ Η... ΦΡΟΣΩ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ



Γράφει ο apodytiriakias.gr

Καταντήσαμε λαπάς... Καιρός να μας σιχαθεί όλους πλέον η κοινωνία

Καταντήσαμε λαπάς... Καιρός να μας σιχαθεί όλους πλέον η κοινωνία

Του Θάνου Πασχάλη

ΑΧΑΪΑ:Σε "Πατριωτική Παράταξη" με Καρατζαφέρη...ο Νίκος Νικολόπουλος;



Οικουμενική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Καραμανλή, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.«Το τιμόνι πρέπει να ανατεθεί σε έμπειρα χέρια. Αν πρέπει να στραφούμε σε πρώην πρωθυπουργούς, ο Κώστας Καραμανλής έχει σαφές προβάδισμα». Σε συνέντευξή του στη Real News δηλώνει την επιθυμία του να «αναστήσει τον καθαρόαιμο πατριωτικό χώρο».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...