Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο υπόκοσμος και οι εκβιαστές των σαλονιών



Στο θέμα των ημερών, με τους δημοσιογράφους που φέρονται σύμφωνα με το κατηγορητήριο να έκαναν εκβιασμούς προκειμένου να αποσπούν διαφημιστικά κονδύλια, αναφέρθηκε σε ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Αφορμή ήτανη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την Αξιολόγηση.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης γλεντάει για δεύτερη φορά το Μέγκα και τον Πρετεντέρη (VIDEO)



Η εκπομπή “Ανατροπή” του "μεγάλου" καναλιού και του λαοφιλούς δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, η οποία προβλήθηκε εχθές το βράδυ, είχε θέμα “ΜΜΕ: Απειλούν ή Απειλούνται;“.

Ποιος ....



Ποιος θα τον εμποδίσει να περάσει τα σύνορα; Ποιος φράχτης; Ποιο συρματόπλεγμα; Ποια ΜΑΤ; Πόσους είδαν τα μάτια του να πέφτουν νεκροί; Πόσο φοβήθηκε μέσα στην σάπια βάρκα; Πόση δύναμη έχει η ψυχή του;

-Σχολιο του Πατρινού δημοσιογράφου , Κωνσταντίνου Φλαμή , στο facebook !

Αυτό το μπλογκ...



Και έρχεται η στιγμή που διαπιστώνεις ότι ξεκίνησες έναν περίπατο που τον εξέλιξες σε Μαραθώνιο. Και το κυριότερο: είναι ένας Μαραθώνιος πλάι σε άλλους παράλληλους Μαραθώνιους βιοπορισμού. 

Αυτοί που «ακούγονται» στο fb



Το ίντερνετ, και ειδικά το facebook και το Tweeter, είναι δημόσιο βήμα (πραγματικά ανεκτίμητο αν χρησιμοποιείται σωστά) για να ανεβαίνουν και να μιλάνε πολλοί, πολύ! Να λένε απόψεις, αστεία, ιστορίες, έξυπνες ατάκες,βλακώδεις εξυπνάδες,  βρισιές. Αλλά, εν τέλει, μέσα στην οχλοβοή των λέξεων ακούγονται μόνο όσοι διαθέτουν «καλή φωνή» που κάτι έχουν να πουν. Οι άλλοι απλώς γεμίζουν τους σέρβερ του Ζούγκενμπεργκ και εκτονώνονται   

-Απο το blog "harddog-sport.blogspot.gr"

O Bασίλης Mπόνιος «απολογείται» και διευκρινίζει


Ο ιδρυτής-διαχειριστής του σάιτ koyrdistoportokali, Βασίλης Μπόνιος, με αφορμή το γεγονός ότι το όνομά του αναφέρεται στη δικογραφία με τη δράση του «λαθρόβιου» εκδότη Παν. Μαυρίκου και των δύο δημοσιογράφων (Π. Μουσσάς, Χρ. Φράγκου), σε σημείωμά του «απολογείται» και διευκρινίζει ότι δεν έχει καμμιά σχέση κι εμπλοκή με την υπόθεση σην οποία οι τρεις κατηγορούνται ότι εκβίαζαν με σκοπό να εξασφαλίζουν διαφημιστικά κονδύλια από οργανισμούς του Δημοσίου και τράπεζες.

Παραδημοσιογραφία και εκβιασμοί



Ολη η δημοσιογραφική πιάτσα γνωρίζει εδώ και χρόνια τις μεθόδους χρηματοδότησης (απόσπασης διαφημιστικών πακέτων) με λιγότερο ή περισσότερο εκβιαστικό τρόπο, που μετέρχονται διάφοροι φερόμενοι ως εκδότες και δημοσιογράφοι οι οποίοι εμφανίζονται να διαθέτουν ή να επηρεάζουν κάποια κλασικά ΜΜΕ, καθώς και δεκάδες, ανώνυμες κυρίως, «ενημερωτικές» ή «οικονομικές» ιστοσελίδες.

Ασκήθηκαν διώξεις στον εκδότη και τους δύο δημοσιογράφους


Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον «λαθρόβιο» εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο (εφημερίδα «Ακρόπολη» κλπ), στον υπεύθυνο τύπου γνωστών ΔΕΚΟ και της Τράπεζας Αττικής, Παναγιώτη Μουσά και στον δημοσιογράφο Χρήστο Φράγκου (Σοφοκλέους In, Free Money).

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...