Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Harvard: Στους χειρότερους διαπραγματευτές για το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας

Harvard: Στους χειρότερους διαπραγματευτές για το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας

Στην κορυφή της λίστας με τις χειρότερες τακτικές διαπραγμάτευσης για το 2015, που δημοσίευσε η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard, βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Tσίπρας.

Το φάντασμα του Κινέζου πλανάται πάνω απ’ τη ΝΔ




Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Το παρασκήνιο ενός εξωφύλλου που θα μείνει ιστορικό


Η «Εφημερίδα των Συντακτών» το τόλμησε σήμερα και κυκλοφόρησε με ένα μονοθεματικό εξώφυλλο για τον David Bowie. Δεν ασχολήθηκε ούτε με τον Κυριάκο, ούτε με τον Τσίπρα, ούτε με τον ΟΛΠ και τη ΔΕΗ.

SMS Κυριάκου σε Χατζηνικολάου για τις επιθέσεις από Τράγκα. «Ντροπή σου!»



Τα ’σώψυχά του βγάζει κάθε πρωί ο Τράγκας μιλώντας στον Real FM για τον Κυριάκο. Σήμερα, -μεταξύ πολλών άλλων-  αναρωτήθηκε:

Αν είναι δυνατόν να μη σε πω γερμανικό προϊόν κατάψυξης, μπαρακούντα και γουρλομάτη, αγόρι μου;

Αυτό, βέβαια, είναι το λιγότερο. Τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα λέγονται και ακούγονται μέρες. Αλλά στη σημερινή εκπομπή μάθαμε – από όσα είπε τουλάχιστον ο Γιώργος Τράγκας – ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την κριτική που του κάνει ο «θείος» (όπως τον αποκαλεί αστειευόμενος).

«Κάθε μέρα στέλνεις SMS, ντροπή σου!» είπε ο δημοσιογράφος. «Δεν έχεις ρωτήσει τον μπαμπά σου; Θέλεις να με μαζέψουν ή να με φιμώσουν; Με την αδερφή σου είμαι μια χαρά. Της έχω πάρει συνεντεύξεις. Εκείνη είναι τρία, τέσσερα, πέντε,.. έξι μήκη μπροστά. Στέλνεις μήνυμα σε ιδιοκτησία και θέλεις να σε συμπαθήσω;».

διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog (ΕΔΩ)

Ποιος κυβερνά -επιτέλους- αυτόν τον τόπο;

Unfollow 49

Γράφει ο pitsirikos.net :

Έχεις περιουσία; Ξέχνα τη σύνταξη!



Απίστευτα πράγματα σκαρφίζονται κυβέρνηση και δανειστές για να συντρίψουν τα ασφαλιστικά δικαιώματα των Ελλήνων και το κοινωνικό κράτος.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...