Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Προσπάθεια εκφοβισμού του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου




Η αποκαλυπτική δημοσιογραφία δημιουργεί πολλούς εχθρούς, πολύ περισσότερο όταν αποκαλύπτει οικονομικά σκάνδαλα.


Ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος, μέσα από τη δημοσιογραφική έρευνα έχει, μεταξύ άλλων, ξεσκεπάσει πλήθος παρανόμων ενεργειών για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο του Πύργου και έχει γίνει, στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα, στόχος του οργανωμένου εγκλήματος με απειλές ακόμη και κατά της ίδιας της ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει, για άλλη μια φορά, ότι στηρίζει σταθερά τον Μάκη Νοδάρο, κατά του οποίου ασκήθηκε μηνυτήρια αναφορά από τον πρώην δήμαρχο του Πύργου Ηλείας, ο οποίος έχει στραφεί και κατά του ΣΔΟΕ, το οποίο αποκάλυψε εικονικά.. τιμολόγια αγοράς του δεματοποιητή απορριμμάτων.

Η ΕΣΗΕΑ τονίζει κατηγορηματικά ότι οι μηνύσεις και οι κάθε είδους εκφοβισμοί δεν θα εμποδίσουν την ερευνητική δημοσιογραφία να συνεχίσει να επιτελεί το έργο της, που συμβάλλει στη διαφάνεια και στην εξάλειψη των παθογενειών, πάντα προς το συμφέρον των πολιτών.

-zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...