Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ «ΑΓΟΡΑΖΕΙ» ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ... ΜΑΡΙΝΑΚΗ!



Δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια Μαρινάκης και Χατζηνικολάου για να συνεργαστούν στο κανάλι που αγόρασε από το κράτος ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Αν τελικά συμφωνήσουν, να τι ακριβώς προβλέπει ο τηλεοπτικός τους γάμος...

…Αυτό που είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας από την πρώτη στιγμή, με το τέλος της δημοπρασίας, όταν ο εφοπλιστής είχε εξασφαλίσει τη μία από τις τέσσερις άδειες. Ότι θέλει, δεν θέλει θα καταλήξει στη λύση Χατζηνικολάου. Στην «έτοιμη λύση» της περισσότερο ισχυρής εγχώριας τηλεπερσόνας. Που σημαίνει ότι ο Μαρινάκης, ναι μεν είναι ιδιοκτήτης της νέας τηλεοπτικής συχνότητας, όμως στην πραγματικότητα «παραδίδει» το κανάλι στον γάβρο Χατζηνικολάου.
Άσχετο το γαβριλίκι. Καμία σχέση ότι με το που πήρε τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης έδωσε free μια σουίτα του Καραϊσκάκη στον Χατζηνικολάου, που είναι παίκτης, πολύ σκληρός παίκτης στο χώρο. Με μια άλλη κουβέντα ο τηλεπαρουσιαστής και επιχειρηματίας εκδότης παίζει για πάρτη του. Είναι τόσο ισχυρό το «χαρτί» του, ως τηλεοπτικό μέγεθος, που βάζει τους προσωπικούς του όρους σε κάθε συμφωνία.
Ο Μαρινάκης γνωρίζει ότι ο Χατζηνικολάου, με τον οποίο στο παρελθόν έχουν έλθει σε ανοικτή ρήξη, όχι και δημόσια, δεν είναι απλά εργαζόμενος. Ένας υπάλληλος. Κάποιο στέλεχος έστω πρώτης γραμμής. Συμφωνία με Χατζηνικολάου σημαίνει ότι αυτός γίνεται αφεντικό. Γενικών καθηκόντων και ευθύνης, αφεντικό.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...