Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΠΩΣ Ο PODEMOS ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ


Δεν μου λέει τίποτα ότι ο πρωθυπουργός μου συνεχίζει να μη φοράει γραβάτα. Μη σου πω ότι πλέον το θεωρώ γελοίο να ντύνεται σοβαρά ο Τσίπρας, με ακριβά κοστούμια, με στυλάτα πουκάμισα, και από την άλλη για να... ξεχωρίσει ότι είναι αριστερός, ένας αγωνιστής όπως παλιά, δεν φοράει γραβάτα. Γελοίο.

Να ντυνόταν πεζοδρομιακά ο Τσίπρας, με μπλου τζην, με έγχρωμο πουκάμισο, να είχε τρυπητά σκουλαρίκια όπως ο Ισπανός σύντροφος Πάμπλο Ιγκλέσιας, τότε, ναι, η απουσία γραβάτας θα ήταν... ταιριαστή.
Δεν είναι τσογλάνι ο 38χρονος Ισπανός αρχηγός των Podemos, επειδή ντύνεται ''φοιτητικά'', τεντυμπόυ.,κα, κάζουαλ. Μιλάει τρεις γλώσσες, εκτός από την δική του, διδάσκει σε πανεπιστήμιο, αλλά τονίζει την επαναστατική του πολιτική πρόταση με το look του. Μακρυά αλογοουρά, μπιχλιμπίδια στους καρπούς των δύο χεριών, ξεκούμπωτο πουκάμισο, καμία σχέση με τις συντηρητικές ενδυματολογικές επιλογές του Τσίπρα, που πλέον διαφέρει από τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη, μόνον επειδή... αρνείται τη γραβάτα.
Έχει τα άντερα ο Τσίπρας, αφού επιμένει ότι είναι κάποιος... άλλος, όχι η συνέχεια του Σαμαρά, μάλιστα σε πιο αντιλαϊκή εκδοχή, να αφήσει κοτσίδα; Όπως ο Podemos Ιγκλέσιας. Να φιλήσει στο στόμα δημόσια έναν άνδρα, όπως ο λάτρης του γυναικείου φύλου, ο γκομενιάρης Πάμπλο Ιγκλέσιας. Τότε, ναι, θα τον παραδεχθώ τον Τσίπρα. Τότε, με σκουλαρίκια και μακρύ μαλλί, ατίθασο και αντιμνημονιακό, θα ανατρέψει την εικόνα του υποτακτικού των δανειστών.
Κυριλάτο ντύσιμο χωρίς γραβάτα είναι ο ορισμός της πολιτικής απάτης του Τσίπρα. Είμαι άλλος επειδή μου λείπει όχι η μπέσα, αλλά η γραβάτα.
-πηγή : apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...