Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Δεν το λες αυτό αν δεν είσαι ο θρασύτατος. Βραβευμένος στην σχολή σκότους που σπούδασες με πτυχίο θρασύτητας. Ίσως να συμβαίνει το άλλο. Να μην είναι ο ακαδημαϊκός του θράσους, αλλά απλά να τους έχει για εντελώς της πλάκας τους Έλληνες.

«Ήταν βασική προεκλογική μας δέσμευση...» είπε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς. Αυτό το αξίωμα «υπουργός επικρατείας» παραπέμπει σε καθεστώτα ολοκληρωτικά. Φασιστικά. Δεν μου ακούγεται καλά. Τέλος πάντων, λέμε για το μυθιστόρημα «Ιδιωτική τηλεόραση» που με κυβέρνηση σύριζα ξαναρχίζει από το μηδέν. Γιατί;
Επειδή, όπως είπε ο σύντροφος μεγαλοαξιωματούχος του γκουβέρνο, «ήταν βασική μας προεκλογική δέσμευση...». Φοβερά πράγματα, κύριε. Γι' αυτό οι μαλάκες ψήφισαν Σύριζα, για να μην έχει κανάλι π.χ. ο Κυριακού και να πάρει άδεια ο Μαρινάκης. Για να μείνει στο παιχνίδι ο Κοντομηνάς και όχι ο Ψυχάρης.
Όπως όλα που έκαιγαν τον κοσμάκη, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, φόρους, όλα τα τακτοποίησε ο Σύριζα, τα έβαλε σε μία τάξη, ήρθε ο καιρός να βάλει «τέλος στην παρανομία της ιδιωτικής τηλεόρασης», όπως είπε ο σύντροφος Παππάς.
Απίστευτο. Ο σύριζας να μιλάει για πολιτική...συνέπεια, για προεκλογικές...δεσμεύσεις. Οι άνθρωποι που δεν έχουν αφήσει τίποτα, που τα έχουν... ξεχάσει όλα όσα είχαν υποσχεθεί, όλα αυτά που έκαναν στο μπλα μπλα τη διαφορά τους από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και μιλάνε για...δέσμευση. Τι να πούνε, ρε; Ότι θέλουν ελεγχόμενη την ιδιωτική τηλεόραση.
Με την ευκαιρία. Φαβορί ο Μαρινάκης για μία από τις τέσσερις άδειες, που θα ξεκινήσουν στη διαδικασία από 3 εκ. ευρώ η κάθε μία. Ακτύπητος ο φάκελλος που κατέθεσε ο εφοπλιστής, στην προετοιμασία του οποίου συνέβαλε άνθρωπος του σκάι, του καναλιού του Αλαφούζου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πληρώνει.
-.apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...