Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΝ... ΛΑΟ



Τι έχω παρατηρήσει. Όχι μόνον εγώ. Αδύνατον να μην το «παρατηρήσει» και ο πλέον αδιάφορος στο δημόσιο βίο της χώρας. Ο Τσίπρας κάνει συνεχώς δηλώσεις για το brexit, ως...μη μεταλλαγμένος Τσίπρας, ως πρόεδρος του... πρώην Σύριζα, ως ηγέτης της αντιπολιτευτικής ριζοσπαστικής αριστεράς.

Θαρρεί πως η απόφαση των Βρετανών να κόψουν τα τσανάκια τους με την Ενωμένη Ευρώπη είναι μία ευκαιρία για επικοινωνιακό παιχνίδι. Να θυμίσει ο Αλέξης μας στους μαλάκες τους Έλληνες ότι ο πρωθυπουργός τους είναι, συνεχίσει να είναι αριστερός, εκφράζει τον λαό, πάσχει για τα οράματα του Σύριζα, κάτι τέτοιες παπαριές.
«Πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εμπνέει τους λαούς της» είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Ποιος, ποιοι να αναρωτηθούν; Οι βουλευτές και τα στελέχη του Σύριζα. Ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Ποιος, ποιοι.

Το παλληκάρι είναι για λύπηση. Λίγο με κόφτει αυτό. Ο κοσμάκης είναι για λύπηση. Τέλος πάντων, είναι μαύρο, είναι κυνικό, μην πω κάτι βαρύτερο, το «χιούμορ» του Τσίπρα. Όταν λέει η Ευρώπη δεν εμπνέει τους λαούς υπονοεί ότι ο ελληνικός λαός τουλάχιστον εμπνέεται από τον ίδιον. Μόνον όποιος είναι σίγουρος πως εμπνέει τον δικό του λαό νομιμοποιείται πολιτικά και ηθικά να αμολάει τέτοια πορδή. Ότι η Ε.Ε. δεν εμπνέει τους λαούς.

Και επειδή είναι... αριστερός ο Τσίπρας μιλάει ως αριστερός. Οι λαοί, λέει, όχι οι πολίτες.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...