Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Μόνο Εδώ : Το πρόσωπο που "τρέχει" το καλοκαιρινό τουρνέ του Μάκη Δημάκη , σε Βόλο και Πάτρα !



Η ολοκλήρωσης της χειμερινής σεζόν ανέδειξε τον Μάκη Δημάκη μεγάλο νικητή και απόλυτη κυρίαρχη φιγούρα στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη , με τις εμφανίσεις του στο Voice να αποτελούν θέμα συζήτησης και θαυμασμού σε όλη την επικράτεια !

Ο τραγουδιστής , ο οποίος δέχεται από πολλές επιχειρηματικές μεριές κρούσεις για να πάρει την απόφαση να κατέβει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στην Αθήνα , ξεκίνησε το καλοκαιρινό τουρνέ στην επαρχία . Έτσι , το Σάββατο 7/5 θα παραστεί στο Βόλο και το Premiera Live , ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Βαγγέλη Αναστασόπουλου . 


Το πρόσωπο που οριστικοποίησε το deal, ο διαμεσολαβητής , δεν είναι κανένας άλλος εκτός του Στέλιου Ρίζου . Ο πολύπειρος καλλιτεχνικός μάνατζερ είναι o ίδιος που μεσολάβησε για να "κλειδώσει" η εμφάνιση του Μάκη Δημάκη και στην Πάτρα . Για το Σάββατο 23 Ιουλίου στο Volcano , στην περιοχή του Δρεπάνου Ρίου . Άλλωστε , η στενή συνεργασία και οι πολύ καλές προσωπικές σχέσεις που διατηρεί με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη είναι γνωστές στα νυχτερινά πηγαδάκια. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...