Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Αυτό ήταν το τεχνικό πρόβλημα που ρεζίλεψε τη ΝΔ !



Η εταιρεία η οποία επελέγη με κριτήριο το ότι διέθετε την πιο φθηνή προσφορά δεν μπορούσε να ανεβάσει online ούτε τους εκλογικούς καταλόγους . Το κύριο τεχνικό πρόβλημα που οδήγησε στο σημερινό φιάσκο των εκλογών της ΝΔ είναι σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να τρέξει το πρόγραμμα (software) που διέθετε η συγκεκριμένη εταιρεία με βάση το οποίο θα υπήρχε online σύνδεση με τους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών. Το αποτέλεσμα ήταν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να μην μπορέσει να ανέβει ηλεκτρονικά ο εκλογικός κατάλογος με βάση τον οποίο θα μπορούσε να ελέγχεται η διαδικασία και να αποφευχθούν διπλοψηφίες.

Ο Παπαμιμίκος στο στόχαστρο για το φιάσκο στις εκλογές της ΝΔ

image


Μετά το φιάσκο στη Νέα Δημοκρατία, όλοι κατηγορούν τον γ.γ. του κόμματος και επικεφαλής της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Την παραίτησή του ζητούν κάποιοι εκ των υποψηφίων -ο Μεϊμαράκης «δεν λύνει τη σιωπή του» προς το παρόν- και φυσικά πλήθος ψηφοφόρων της ΝΔ. Από το πάρτι κατά του Παπαμιμίκου δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κατεξοχήν πάρτι άνιμαλς της ειδησεγραφίας, οι χρήστες του Twitter. Αυτά είναι μερικά από τα σχόλιά τους.

Οι δυο ξεφτίλες του Σαββατοκύριακου




Το βράδυ του Σαββάτου ξεφτιλίστηκε αυτό που θέλουν να λένε «ποδόσφαιρο». Χάος και εκκρεμότητα κάνα δίωρο έως την απόφαση για την αναβολή.

O ΣΚΑΪ ξαναφτιάχνει τη Λεωφόρο




Εντάξει, μωρέ, δεν έγινε και τίποτα που κάηκε η Λεωφόρος. Κυριακή σήμερα, θα κάνει ο ΣΚΑΪ δενδροφύτευση...

Καταγγελία-βόμβα Χατζηνικολάου για τις εκλογές της ΝΔ




Αθλητικοί παράγοντες προσπαθούν να παρέμβουν προκειμένου να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα!

Παπαράτσι. Ελληνίδα τηλεπερσόνα ψάχνει τώρα στα σκουπίδια



Το θέαμα είναι θλιβερό. Πόσο μάλλον όταν το βλέπεις από κοντά. Και γίνεται ακόμη πιο άσχημο όταν η ίδια η πρωταγωνίστρια βγαίνει σε κανάλια και ραδιόφωνα και υποστηρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα διαβίωσης.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...