Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Μόνο Εδώ : O Σπορ FM Πάτρας 96.3 σε Αθηναϊκά χέρια ;


Το δεδομένο είναι πως εδώ και αρκετούς μήνες έχει μπει πωλητήριο στη νούμερο ένα αθλητική συχνότητα της πόλης . Τουλάχιστον , για τα προηγούμενα έτη αποτελούσε τον κυρίαρχο παίχτη της αγοράς.

Στο Καρφί πήραν την προκαταβολή... Ιουνίου




Πληθαίνουν τa mail στα οποία καταγγέλλεται πως στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Στο Καρφί" (έχει περάσει στον έλεγχο του Ομίλου Κουρτάκη) οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι - αν κι έχουν καταφέρει να πάρουν την προκαταβολή... Ιουνίου!

Χάσαμε (ξανά) τη Μάρα



Οι τηλεθεατές του Star έχασαν την ευκαιρία την Παρασκευή το βράδυ να ενημερωθούν από τη Μάρα Ζαχαρέα για τα τελευταία γεγονότα. Kι αυτό γιατί οι τεχνικοί (ΕΤΙΤΑ) στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, προχώρησαν σε μια ακόμη στάση εργασίας (από τις 6 το απόγευμα εως τις 10 το βράδυ). 

Αποκλειστική συνέντευξη του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Γιώργο Καρβουνιάρη !



Με καθαρή γλώσσα αλλά χωρίς να μασάει τα λόγια του ο Απόστολος Τζιτζικώστας μίλησε εκ βαθέων σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Γιώργο Καρβουνιάρη και το PATRANEWS.gr .

Συναγερμός στις Βρυξέλλες – Φόβοι για μακελειό αντίστοιχο του Παρισιού - Κλειστό το Μετρό!

Συναγερμός στις Βρυξέλλες – Φόβοι για μακελειό αντίστοιχο του Παρισιού - Κλειστό το Μετρό!
Στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή βρίσκονται οι Βρυξέλλες από το πρωί του Σαββάτου, με το μετρό να κλείνει και ειδικές οδηγίες να δίνονται στους κατοίκους.
Η βελγική υπηρεσία ασφαλείας ανέβασε το επίπεδο συναγερμού για τις Βρυξέλλες στο 4, το βράδυ της Παρασκευής μετά από νέα αξιολόγηση, ενώ για την υπόλοιπη χώρα, το επίπεδο 3 παραμένει σε ισχύ.
Βέλγος πρωθυπουργός: Συναγερμός με βάση ακριβείς πληροφορίες
Η απόφαση για την αύξηση του συναγερμού τρομοκρατικής απειλής στις Βρυξέλλες ελήφθη με βάση ακριβείς πληροφορίες για τον κίνδυνο επίθεσης παρόμοια με εκείνες του Παρισιού, εξήγησε ο Βέλγος πρωθυπουργός, Σαρλ Μισέλ.
Σύμφωνα με το Associated Press, ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχει ο φόβος ότι «αρκετά άτομα με όπλα και εκρηκτικά θα μπορούσαν να εξαπολύσουν επίθεση, ενδεχομένως σε πολλά μέρη».
Ο Σαρλ Μισέλ κάλεσε όμως τον κόσμο να μην ενδώσει στον πανικό και να παραμείνει ήρεμος. «Εχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», διαβεβαίωσε.
Υπουργός Εσωτερικών: Σοβαρή η κατάσταση
Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας είχε παραδεχθεί πως η κατάσταση είναι σοβαρή, αλλά υπό έλεγχο. Πάντως, σύμφωνα με το Associated Press, η ζωή φαίνεται να συνεχίζεται κανονικά, με τη συνήθη κίνηση στους δρόμους, στους οποίους όμως υπάρχει ισχυρή παρουσία ένοπλων αστυνομικών και στρατιωτικών, που κάνουν περιπολίες.
Κλειστό το μετρό, οδηγίες στον κόσμο
Ενδεικτικό της κατάστασης συναγερμού είναι πως σήμερα θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του μετρό στις Βρυξέλλες, προληπτικά. Την ίδια ώρα, ποδοσφαιρικοί αγώνες έχουν αναβληθεί, όπως και συναυλίες, ενώ κάποιες γκαλερί και εμπορικά κέντρα έκλεισαν.
Το κέντρο διαχείρισης κρίσεων του Βελγίου δεν έδωσε λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν στην αύξηση του επιπέδου συναγερμού, ούτε διευκρίνισε μέχρι πότε θα είναι αυτός σε ισχύ. Οι κάτοικοι των Βρυξελλών πάντως συμβουλεύονται να αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις ή όποια άλλα μέρη μπορεί να υπάρχουν μεγάλα πλήθη, από συναυλίες και αθλητικούς αγώνες, μέχρι τους σταθμούς των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Συμβουλές από ΗΠΑ και Βρετανία
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το Foreign Office ανανέωσε την ταξιδιωτική οδηγία του για τους Βρετανούς που επισκέπτονται το Βέλγιο, προειδοποιώντας τους να αποφεύγουν τα πολυπληθή μέρη, όπως εμπορικά κέντρα, μεγάλες εκδηλώσεις, ακόμη και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα αεροδρόμια.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στις Βρυξέλλες καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να μην κυκλοφορήσουν στην πόλη και να παραμείνουν στο σπίτι τους, ενώ αν πρέπει να βγουν έξω, να αποφύγουν τα μέρη στα οποία συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι. Παράλληλα, τους υπενθυμίζει να προσέχουν ιδιαίτερα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικά κέντρα, τουριστικούς προορισμούς, θρησκευτικούς χώρους αλλά και εστιατόρια μεταξύ άλλων.

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται γάμος ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ



Ο φόβος της... πτώσης επιβάλλει συμμαχίες

Για πρώτη φορά στην TV. Ο Κρητικός αγρότης… που έγινε σταρ. (βίντεο)



«Δε θέλω να με κρίνουν για την εμφάνιση μου. Για το μυαλό μου θέλω να με κρίνουν».  Η δύναμη της εικόνας ενός ανθρώπου μπορεί πολύ γρήγορα να τον κάνει το πιο περιζήτητο πρόσωπο στην Ελλάδα όσον αφορά μια απλή εμφάνιση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...