Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Τσίπρας - Καμμένος: Διέγραψαν Παναγούλη - Νικολόπουλο



Ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ με επιστολές τους προς τον πρόεδρο της βουλής έθεσαν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. τον Στάθη Παναγούλη και τον Νίκο Νικολόπουλο αντίστοιχα. 

Γιάννης Αιδινιωτης. Το αλάνι των δρόμων έκανε το όνειρο του πράξη



Το περασμένο Σάββατο στις 14 Νοεμβρίου έλαβε χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρου στον χώρο της θύρας 5 μια υπέρλαμπρη εκδήλωση από την ομάδα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες ανάμεσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και της σουηδικής Χαμαρμπί, όπου και προσέφεραν ένα υπερθέαμα σε όλους τους φίλους της πυγμαχίας που παραβρέθηκαν.

Οι πλειστηριασμοί θα ρίξουν την κυβέρνηση



Είναι κοινό μυστικό ότι στο Μαξίμου δεν θα προλάβουν να φάνε κουραμπιέδες...

Τζίφος!..


Τι κρύβει ο τίτλος στο παράξενο πρώτο θέμα της SportDay

Κύριε Ψυχάρη, συγχαρητήρια! Εχετε 800 εξαιρετικά δυσαρεστημένους υπαλλήλους...


Oμάδα εργαζομένων στον ΔΟΛ μας έστειλε προς δημοσίευση ανακοίνωση - επιστολή προς τον Σταύρο Ψυχάρη. Το συγκεκριμένο κείμενο ήθελαν να το αναρτήσουν στον πίνακα ανακοινώσεων της Μιχαλακοπούλου αλλά τελικά δεν το έκαναν διότι, όπως λένε, η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα παρέμενε εκεί μόνο για λίγα λεπτά καθώς «οι φίλοι του Ψυχάρη θα την κατέβαζαν αμέσως».

Προσοχή. Oι εικόνες σοκάρουν. Δέχτηκε βόμβα την ώρα της συνέντευξης




Είναι γνωστό ότι η τεχνολογία και η χρήση των videos είναι αναπόσπαστο κομμάτι της «πολιτικής» των τζιχαντιστών. Μάλιστα γι αυτό το λόγο οι μυστικές υπηρεσίες έχουν προσλάβει ομάδες ειδικών εικόνας. για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα σημεία όπου γυρίστηκαν οι εικόνες.

Δεν θα φάει... κουραμπιέδες στο Μαξίμου ο Τσίπρας




Εμείς σας το γράψαμε από νωρίς το πρωί. Είναι λίγα τα ψωμιά της κυβέρνησης και θα πέσει από τους πλειστηριασμούς.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...