Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πάει ο καιρός που ο ΔΟΛ ανεβoκατέβαζε κυβερνήσεις




Πάει ο καιρός που ο ΔΟΛ ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις. Που φταρνιζόταν ο Σταύρος Ψυχάρης και ένοιωθε άρρωστη σύμπασα η κυβέρνηση. Πάει ακόμη και η εποχή που ο Ψυχάρης έκανε την υποχώρηση και έμπαινε από την πίσω πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου για να μην ενοχοποιηθούν αυτοί που συναντούσε. Αν το δεις σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο, πρέπει να είναι σκληρό για τον Σταύρο Ψυχάρη να χάνει τα πάντα. Να παίρνει τηλέφωνο υπουργούς και να μην απαντούν, να ζητά δάνεια και να μιλά με τους γραμματείς αυτών που κάποτε διόριζε και (το χειρότερο) να απολογείται σε Εισαγγελείς που κανονικά θα έπρεπε να τρέμουν μπροστά στο όνομα και την εικόνα του.

Ποιός πήρε στο λαιμό του τον Τζιτζικώστα...




...με την αντιγραφή του τηλεοπτικού σποτ Σαμαρά;

Δείτε γιατί οι Τζιχαντιστές τρέμουν όταν ακούν "Έλληνες"! Τι λέει για τους Έλληνες το Κοράνι...

Δείτε γιατί οι Τζιχαντιστές τρέμουν όταν ακούν "Έλληνες"! Τι λέει για τους Έλληνες το Κοράνι...

Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -το Λόγο του Θεού!- και κατ’ επέκταση «σαρώνω». Το ρήμα «κορέω» εκφράζει και την ιερή πράξη της δημιουργίας: όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε», δηλαδή έσπειρε το σπόρο του στην κόρη-μάνα μας και έπλασαν εμάς!

Πούτιν για τζιχαντιστές: Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, το να τον συναντήσουν σε εμένα




Ο Βλαδιμίρ Πούτιν αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το άτεγκτο του χαρακτήρα του. Στην τελευταία συνεδρίαση του στρατιωτικού επιτελείου του για το θέμα των τζιχαντιστών και μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία  είπε μια ατάκα που θα μείνει -μαζί με άλλες που έχει πει- στην ιστορία.


Ο Βλαδιμίρ Πούτιν αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το άτεγκτο του χαρακτήρα του. Στην τελευταία συνεδρίαση του στρατιωτικού επιτελείου του για το θέμα των τζιχαντιστών και μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία  είπε μια ατάκα που θα μείνει -μαζί με άλλες που έχει πει- στην ιστορία.

Αλλαγές στον sport-fm.gr, νέο πρόσωπο


ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 

Ελληνική τηλεόραση τύπου Γιάννη Πρετεντέρη


Ένα θέμα ανάδειξε στην Ανατροπή αυτής της Δευτέρας ο Γιάννης Πρετεντέρης. Το ISIS; Τους βομβαρδισμούς στη Συρία; Τους σκοτωμούς στο Παρίσι; Όχι, όχι. Τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Tους εκνεύρισε όλους ο Πανούσης...




Το φιάσκο του Γ. Πανούση και το «συμβόλαιο θανάτου»

Μόνο εδώ. Ο Πουνέντης στο X – Factor;



Μόλις τρεις μήνες διήρκεσε πέρσι η συνεργασία του Μάκη Πουνέντη με την Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ. Τα μονοψήφια νούμερα της εκπομπής οδήγησαν στο πολύ γρήγορο κόψιμό της όμως όσο διάστημα η εκπομπή ήταν στον «αέρα» οι καυγάδες και οι τριβές πίσω από τις κάμερες ήταν καθημερινές.

Mεταγραφή Βόμβα. Δείτε ποιος πάει στον Alpha και τ” αλλάζει όλα



Πριν από πέντε χρόνια σε συνέντευξή του ενώ ήταν στο Mega δήλωνε πως θα ήθελε στο κανάλι του την Ελένη Μενεγάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο. Μπορεί να μην πήγαν εκείνοι στο Mega, ήρθε η στιγμή που θα πάει εκείνος κοντά τους.

Ανηλεής πόλεμος της κυβέρνησης με τους καναλάρχες



Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις εφημερίδων για τις «δουλειές» που τρέχουν παράλληλα υπουργοί της κυβέρνησης.

Σοκαριστική πρoφητεία: «Μετά τη Συρία η Ελλάδα»- Οι πρoφητείες επαληθεύoνται συνεχώς



Πριν πεθάνει o μητρoπoλiτης Aντώνιoς τoυ αποκαλύφτηκε ότι τo κακό θα ξεκινήσει από την Συρiα και μετά θα έρθει και σε εμάς, επίσης θα πέσει πεiνα στην Eλλάδα. Τα γεγoνoτα αρχiζoυν να επαληθεύoνται με την δήλωση τoυ Ρώσoυ Πoύτιν πoυ υπάρχει στo βiντεo.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...