Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

«Με αρρωστήσατε»! Ανω - κάτω το Mega με Τρέμη και Καψή




Γιατί παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων η Σαράφογλου 

Μα, πόσο Μπογδάνος είσαι τελικά (2);




«Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι τα αγνά παιδιά -και μιλάω πολύ σοβαρά- μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις της CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».

Παρασκήνιο. Η έλευση του Ευαγγελάτου στο Epsilon έφερε αποχωρήσεις



Πριν καν ολοκληρωθούν δύο μήνες ο Γιάννης Μιχελάκης αποχώρησε από την διευθυντική θέση που είχε στο Epsilon. Ο λόγος του «διαζυγίου» του πρώην υπουργού και πρώην διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το κανάλι του Περιστερίου συνδέεται άμεσα με την απόφαση της ιδιοκτησίας του σταθμού να παραχωρήσει στον Νίκο Ευαγγελάτο όχι μόνο την θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και επιτελική θέση με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κατευθύνεται τελικά στην θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο Γ.Ποζίδης επειδή πλάκωσε στις φάπες βουλευτή της Χρυσής Αυγής - (βίντεο)

gkrizo

Ο Ολυμπιονίκης της πάλης Γιώργος Ποζίδης , όπως και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη συμπρωτεύουσα , συνελήφθη για επεισόδιο με τον βουλευτή Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστο Χατζησάββα, στη συγκέντρωση ποντιακών σωματείων…στη Θεσσαλονίκη.

Η...μεγάλη κίνηση του Alpha που αλλάζει τα δεδομένα!

Η...μεγάλη κίνηση του Alpha που αλλάζει τα δεδομένα!

Νέο βήμα για τον Alpha. Μεγάλο βήμα. 

Σφαγή στο Mega. Οι βολεμένοι και οι «μακάκες»



Σας γράψαμε για τους δημοσιογράφους στο Mega που δεν δέχτηκαν τη μείωση και παρέμειναν στο «μαγαζί».  Πρόκειται για τους Γιώργο Σαραντάκο, Σωτήρη Τσιομπανούδη, Στέλιο Παπαπέτρου, Στρατή Αγγελή και Κωνσταντίνα Καζαντζή.

Στα «μαχαίρια» ο Τσίπρας με τον Ψυχάρη




Άγρια κόντρα της κυβέρνησης με τους καναλάρχες και συγκεκριμένα με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...