Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Αποχώρηση-«βόμβα» από το Epsilon! Δεν έκλεισε ούτε 40 μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό...

Αποχώρηση-«βόμβα» από το Epsilon! Δεν έκλεισε ούτε 40 μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό...

Μία που πέρασε το κατώφλι του τηλεοπτικού σταθμού και μία που έφυγε! 

Ποιος διαβάζει σήμερα Καθημερινή;




Γράφει ο Δημήτρης Τσίρκας (fb)

Πώς κρύφτηκε το νούμερο του Λοβέρδου


Selfie Ανδρέας Λοβέρδος - Παντελής Περιβολάρης. Κρίμα που το κρεμασμένο μετάλλιο του λατρεμένου υπουργού καλύπτει το τρίτο ψηφίο και δεν επιτρέπει να δούμε επακριβώς πόσο μεγάλο νούμερο είναι...

Ο Μητρόπουλος ΠΑΛΙ στον Real, έλεος!




Δεν το πίστευα! Ώρα 11.20 το πρωί της Κυριακής και ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλούσε πάλι στον Real! Δεν άντεξα, πάτησα το κουμπί στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου και έχασα το υπόλοιπο της εκπομπής Παυλόπουλου-Νιφλή, και ας μου αρέσει.

Ανατρίχιασα. Δείτε το εξώφυλλό του νέου cd του Χρήστου Χολίδη



Η καρδιά… η ψυχή… η ενέργεια του κάθε καλλιτέχνη κρίνεται και αξιολογείται όχι τόσο από τα γεμάτα μαγαζιά, τα σουξέ και τις επιτυχίες. Αλλά από τις επιλογές εκείνες που στο τέλος της καριέρας μένουν. Μένουν στην ιστορία τόσο τη δική του αλλά και γενικότερα της Ελληνικής μουσικής. Όσοι διαβάζεται φανατικά το blog μου… ξέρετε τη θέση μου απέναντι στο παραδοσιακό τραγούδι. Ξέρετε πόσο το στηρίζω. Όχι μόνο εγώ αλλά και όλες οι τελευταίες έρευνες κοινωνικού χαρακτήρα που δείχνουν την τάση του Έλληνα να επιστρέφει σε αυτό όταν η κοινωνία διέρχεται κρίση.

Αποκάλυψη: Ο «φίλος» μας ο Ολάντ θέλει ελληνικό κανάλι!



Ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι αληθινό. Οι Γερμανοί θέλουν τα αεροδρόμια και τα σκουπίδια και οι Γάλλοι τα ΜΜΕ. Παστρικά πράγματα. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...