Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Περισσότεροι από 700 δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος

Οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα τιμούν τους ρεπόρτερ που σκοτώθηκαν κατά την άσκηση του καθήκοντος


Περισσότεροι από 700 δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος την τελευταία δεκαετία, ανέφερε ο γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν, με ανακοίνωση του που δημοσιεύτηκε xθες, παγκόσμια ημέρα κατά της ατιμωρησίας των δολοφονιών δημοσιογράφων.

Ο μυστηριώδης κύριος Μουράτογλου




Το ΠΑΙΧΝΊΔΙ με τα ΜΜΕ και ο επιχειρηματίας τον οποίο η κυβέρνηση θέλει να βάλει στα τηλεοπτικά κανάλια .

Ντου του ΣΔΟΕ στο κανάλι των μεταγραφών




** Με το πέμπτο γράμμα του αλφαβήτου, που είναι και κανάλι, συνομιλεί ο Νίκος Ευαγγελάτος. Θέμα συζήτησης η ένταξη με δίωρο μαγκαζίνο πριν τις ειδήσεις.

Οι γόνοι Βαρδή, Μπόμπολα και Ψυχάρη αδιαφορούν για την τύχη του Mega...




Η διαδοχή το απόλυτο πρόβλημα του καναλιού της Μεσογείων 

Οι δημοσιογράφοι είναι από τα πιο φοβισμένα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας...





Οι συντελεστές  του κινήματος που θέλει να αλλάξει την ενημέρωση αποκάλυψαν, τελικά, το απόγευμα της Κυριακής τι είναι η ομάδα των 1101.  «Τα Δελτία Ειδήσεων των ΜΜΕ μας παρουσίασαν ως "Οι 1101 του Βαρουφάκη". Οι 1101 παρουσιάστηκαν ως τηλεοπτική εκπομπή ή κόμμα που σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να χλευαστεί. Κι όμως οι 1101 έρχονται για να αλλάξουν τα πάντα. Οι 1101 είναι ένα κίνημα για να αλλάξει η ενημέρωση, για να αλλάξει η δημοκρατία, γιατί η δημοκρατία δεν θα αλλάξει από ένα κόμμα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ΒΊΝΤΕΟ - παρουσίαση.

Νέο κύμα αποχωρήσεων στον ΑΝΤ1 - Ποιοι φεύγουν




Kαι ποιος αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού

Μόνο εδώ: Που έκλεισε και με ποιον για Δεκέμβρη ο Σφακιανάκης



Η συμφωνία κλείδωσε την Παρασκευή το βράδυ οριστικά και αμετάκλητα. Ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα εγκαινιάσουν την συνεργασία τους από τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη στο «Φαντασία».

Ποιος ήταν ο έρωτας της Μαργαρίτας Παπανδρέου;



Γάλλος αξιωματικός ονόματι Πιέρ. Αυτός ήταν ο άνθρωπος που αντικαθιστούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου στις συζυγικές του υποχρεώσεις. Ακούγεται ενδεχομένως υπερβολικό μια κυρία Πρωθυπουργού στα 65 της να έχει σχέση με έναν 55χρονο, αλλά όλα αυτά τα γράφει η ίδια η Μαργαρίτα στο βιβλίο της με τίτλο: Έρωτες και Εξουσία. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...