Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο Θοδωρής Φέρρης στο Ράδιο Ένα : "Ο λόγος που δεν έγινα «φίρμα» ήταν ...."


Μπορεί στο ομότιτλο σουξέ του ο Θοδωρής Φέρρης να ισχυρίζεται ότι "Πήρε έτσι απλά" , όμως κατά την σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του , τον ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα . 

Ο αληθινός Σταμάτης Γονίδης :Το ατυχές περιστατικό της γνωριμίας μας και ο ... Αντώνης του δρόμου !



Όταν πριν 3 χρόνια είχα αναφερθεί πρώτος για την ναζιστική χειρονομία του Σταμάτη Γονίδη , κάποιοι τότε μου την είχα "πέσει" . Ότι εσκεμμένα στοχοποιούσα και "τσαλάκωνα" το προφίλ και το image του καλλιτέχνη . Μάλιστα , με ένα πρόχειρο φρεσκάρισμα της μνήμης , η είδηση είχε παίξει στο σύνολο της ελληνικής διαδικτυακής κοινότητας .

Τι δουλειά κάνει σήμερα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

1


Μήνες μετά την αθώωσή του από το Ειδικό Δικαστήριο για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, φαίνεται ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την πολιτική.

Τράγκας: Μπουρδέλο η ΝΔ-Να κλείσει



Αστραψε και βρόντηξε στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm ο Γιώργος Τράγκας για όσα συμβαίνουν στη Ν.Δ.

Γιάννα, Κόκκαλης, Γιαννακόπουλος θέλουν κανάλι




Εντονο ενδιαφέρον και από τους Γάλλους για τηλεοπτική άδεια !

Τα «καντήλια» του Μεϊμαράκη σε Παπαμιμίκο



Απίστευτοι διάλογοι με «κοσμητικά» επιπέδου πεζοδρομίου ακούστηκαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τις εκλογές στη ΝΔ-Φαβορί και μεγάλες εκπλήξεις…!

Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας


Ένα μήνα και κάτι πριν τις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ, οι εταιρείες στοιχημάτων «δείχνουν» ποια εκτιμούν ως φαβορί για τη νίκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...