Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μόνο εδώ: Μπήκαμε στο νέο πολυχώρο διασκέδασης στην Αθήνα




Η μαγκιά ενός επιχειρηματία όταν η αγορά του έχει χτυπηθεί πολύ από την κρίση… δεν είναι να ψάχνει τα λεφτά. Αλλά να ρισκάρει και να δημιουργεί προϋποθέσεις για να πάρει πολλά λεφτά. Αυτό βεβαίως απαιτεί πέρα από «καβάτζα» μυαλό, διορατικότητα στόχο και όραμα.

Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Στο κλίμα της κρίσης και της πολιτικής απαξίωσης που βιώνουμε, η Νέα Δημοκρατία δρομολόγησε την εκλογή του προέδρου της.

Πάτρα : Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει για πρόεδρο της ΝΔ ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος !




Με αφορμή την οριστικοποίηση των εσωκομματικών εκλογών – με τη συμμετοχή της κοινωνίας – για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα Αρχηγού της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις 22 Νοεμβρίου 2015, ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, απέστειλε στα Μ.Μ.Ε την πιο κάτω γραπτή δήλωση:

Χαρακτηριστικό κάθε εξουσίας, δεξιάς και αριστερής, είναι η αλλεργία στην κριτική




Αισθάνομαι την υποχρέωση να μην απαντήσω σε ανυπόγραφη ανάρτηση που εμφανίστηκε σε ιντερνετικά σάιτ του «βαθέως ΣΥΡΙΖΑ». 

Γιατί οι τηλεθεατές προτιμούν τον Αντώνη Σρόιτερ




Και γιατί δεν αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο του Alpha - Tι ψάχνουν στο Mega .

Άρχισαν τα όργανα με τα πόθεν έσχες υπουργών



Ένας υπουργός ξέχασε για τρία χρόνια να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στις φορολογικές του δηλώσεις κι άλλος ένας ξέχασε να δηλώσει ότι είναι και μέτοχος σε εταιρεία.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...