Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ηχητικό απόσπασμα με το αφεντικό του Όλα Ελληνικά να σχολιάζει ... "Της νύχτας τα καμώματα"


Έχοντας δίπλα του τον Βασίλη Καρρά , του οποίου είναι ο μετρ τα τελευταία οκτώ χρόνια , ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας έκανε την δική του εκτίμηση για ... "Της νύχτας τα καμώματα" .

Ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας αποψινός καλεσμένος στης ..." Νύχτας τα καμώματα"


Όπως σας έγραψα αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα την Τετάρτη με τον Χάρη Λεμπιδάκη , σημερινός καλεσμένος "Στης νύχτας τα καμώματα" θα είναι ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας .

Πάτρα : Τον Τζιτζικώστα δείχνει ο Γιάννης Μάκκας !



Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας παίρνει θέση στην διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ από τους δελφίνους , επιλέγοντας την περίπτωση του Απόστολου Τζιτζικώστα .

Παρασκήνιο: Πώς η Φουρέιρα «έφαγε» τη Γαρμπή



Αυτά είναι. Να έχεις καριέρα 30 χρόνων στο τραγούδι και να έρχεσαι δεύτερη. Αυτά είναι τα τελευταία νέα που έρχονται στ΄αυτιά μου. Μαθαίνω πώς στο νέο θεατρικό μιούζικαλ Barbarella, που θα μας ταξιδέψει στη μουσική των ’80s… την εποχή της Καιτούλας δηλαδή γίνονται πολλά και διάφορα.

Ο Νικολόπουλος τους χορεύει στο ταψί



Πονοκέφαλος για τον Τσίπρα και τον Καμμένο ο πατρινός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Γλίτωσαν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τώρα βρήκαν τον μπελά τους με το Νικολόπουλο ο οποίος περιμένει το Σαββατοκύριακο να τον προτείνουν για αντιπρόεδρο της Βουλής.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...