Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Αουτσάιντερ δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων την ΝΔ

2


Αν κάποιος παίξει στην stoiximan.gr αυτή την ώρα 1000 ευρώ υπέρ της ΝΔ παίρνει 7.000 ευρώ

Ρε μάγκες εκεί στο Mega, πού πάτε ρε με τη Ντορέττα και τον Μαρτάκη;



Έχω γράψει πολλές φορές μέσα από το blog μου για τηλεοπτικές παραγωγές. Και το κάνω με συνέπεια για πολλά χρόνια καθώς έχω περάσει σχεδόν τη μισή μου ζωή μέσα στο μαύρο κουτί που οι επαΐοντες ονομάζουν τηλεόραση. Δούλεψα σε όλες τις «ζώνες» λειτουργώντας δημοσιογραφικά για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια λοιπόν έμαθα πολλά. Και συνεχίζω να μαθαίνω... καθώς έτσι είναι η δουλειά μας. Από όλες τις θέσεις. Από απλός ρεπόρτερ μέχρι αρχισυντάκτης και διευθυντής. Έχω δικαίωμα να κρίνω; Για κάποιους όχι. Για μένα ωστόσο το δικαίωμα να γράφω την άποψή μου είναι αναφαίρετο. Ένα δικαίωμα που θωρακίζω μέρα με τη μέρα και υπηρετώ. Και στην τελική σε όποιον αρέσουμε.

Κωνσταντίνος Φλαμής : Τα έβαλε με τις "πληρωμένες" δημοσκοπήσεις που λένε ... "πίπες" !



Άστραψε και βρόντηξε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής με κάποιους δημοσκόπους που τα .. "παίρνουν" για να λένε ... πίπες στον κοσμάκη , όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο προφίλ του στο facebook . Προσωπική του πεποίθηση είναι πως μόνο ντέρμπι θα θα δείξει η εκλογική κάλπη .

Άρχισαν τα παζάρια για την επόμενη κυβερνηση



Οι ζυμώσεις που γίνονται στο παρασκήνιο για να προκύψει νέα κυβέρνηση είναι πυρετώδεις παρά το γεγονός ότι ο λαός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...