Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Μόνο εδώ στο "Tsipas-Hlias blog" : Γιατί "πάγωσε" η επανέκδοση της εφημερίδας " Η ΗΜΕΡΑ ";



Μήνες νωρίτερα σας είχα αποκαλύψει - σε παρασκηνιακό επίπεδο - το ξεκίνημα των συζητήσεων για να επανακυκλοφορήσει η εφημερίδα της Πάτρας " Η ΗΜΕΡΑ" !

Οι κλαρινογαμπροί της συμφοράς ειναι αυτοί της νέας γενιάς



Το κορίτσι μας έχει οίστρο. Και όταν λέω οίστρο το εννοώ. Είναι μάνα ενός υπέροχου αγοριού… πολύ αυστηρή μαζί του… σε διάσταση με τον άντρα της αλλά με μάτι που κόβει στη μέση. Και πένα που σε κρατάει στην τσίτα. Η Μαρία Περδικέα γράφει στο blog της για τους άντρες που ζουν ανάμεσα μας, συχνάζουν στα πιο κοσμικά μαγαζιά, κάνουν θόρυβο καθε φορά που εμφανίζονται και κυνηγάνε ημιδιάσημες/ διάσημες/   wannabe γκόμενες με μοναδικό σκοπό φυσικά να βρεθούν έστω και στην άκρη μιας σελίδας ενός κουτσομπολίστικου εντύπου.

Ελληνικό δαιμόνιο: Το κόλπο για να μην πληρώνουν εισιτήριο στα λεωφορεία



Λίγο η κρίση, λίγο η αύξηση των εισιτηρίων και το ελληνικό δαιμόνιο, κάποιοι χρησιμοποιούν λιποζάν …για να γλιτώσουν το εισιτήριο!

Αλλοι τρεις γνωστοί Πατρινοί έφυγαν από την ζωή

1

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες τον Γιώργο Χριστόπουλο, που «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών. Ο Γιώργος Χριστόπουλος ήταν αδελφός του εκδότη της εφημερίδας «Γνώμη», Χρήστου Χριστόπουλου. Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από προβλήματα υγείας και έδωσε την μάχη του γενναία και με αξιοπρέπεια. Ήταν αγαπητός στην κοινωνία της Πάτρας, δυναμικός χαρακτήρας και καλός επιχειρηματίας. Για περίπου μισό αιώνα διατηρούσε το παραδοσιακό καφενείο «Μουριές» (στάση Βέττα). Η κηδεία του έγινε χθες από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου.

Αναζητούν εργασία 817.787 εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ

8

Σε 817.787 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας (αναζητούντων εργασία), τον Ιούλιο του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ.

Η Ζωή... αποχαιρετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ζωή... αποχαιρετά τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κύβος ερρίφθη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μένει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Την απόφαση, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», έλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργόςκαι διαβιβάστηκε ήδη για τα περαιτέρω στο κομματικά επιτελεία. «Η Ζωή είναι τελειωμένη», επιβεβαιώνει ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει λάβει άνωθεν εντολή να μην τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια. 

Φαν του Γιώργου Βελισσάρη και ο Δήμαρχος Πατρέων , Κώστας Πελετίδης - ΦΩΤΟ


Ήταν η συνηθισμένη ώρα που αφήνει την δημαρχιακή καρέκλα για να γυρίσει σπίτι του .

Πάτρα: Στον Εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τις μαχαιριές στο Ρίο




Στον Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα τρία άτομα που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την αιματηρή επίθεση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ρίο, με θύμα πατρινό αστυνομικό που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ στην Αθήνα. 

Οι Βαρδινογιάννηδες φροντίζουν τους «ανθρώπους τους»




Τελικά πάει διευθυντής ειδήσεων στο STAR ο Νίκος Στραβελάκης; Ναι, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο πρώην του Mega πάει στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων!..

Εκλογές για να προλάβουν την κυβερνητική φθορά και την οργή του λαού!

Εκλογές για να προλάβουν την κυβερνητική φθορά και την οργή του λαού!


Η διαχείρηση της κοινωνικής επιδείνωσης που θα επέλθει σε λίγους μήνες από την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, τρομάζει τον Τσίπρα και οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες κάλπες - «Σπαζοκεφαλιά» η αυτοδυναμία την οποία αναζητά ο πρωθυπουργός - Άνευ σημασίας για τον ελληνικό λαό ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών .

«Μπράβο Αλέξη», αυτό με τα «θερινά τμήματα» δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Βενιζέλος!

«Μπράβο Αλέξη», αυτό με τα «θερινά τμήματα» δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Βενιζέλος!

Τελικά το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει «σχολή», τη μεγάλη σχολή της πολιτικής απάτης την οποία ακολούθησαν πιστά τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Αλέξης. Κλείνει σήμερα 18/08/2015 την ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να περάσουν οι δύσκολοι εφαρμοστικοί νόμοι από τα θερινά τμήματα - Αν τελικά πάει σε μια τέτοια λύση ο Alexis, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας...

Capital Controls: Νέες αλλαγές με απόφαση Τσακαλώτου

Capital Controls: Νέες αλλαγές με απόφαση Τσακαλώτου

Νέες αλλαγές στα capital controls και τη λειτουργία των ελληνικών τραπεζών με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

Το συγκινητικό κείμενο της Νατάσσας Καραμανλή που μιλάει για τη μάχη της με τον καρκίνο

kostas-karamanlis-natasa-karamanli


Μια λέξη σκληρή, που καθορίζει τη ζωή, τις σχέσεις και την ανθρώπινη υπόσταση μας. Τίποτα στη ζωή αυτή, δεν μας προετοιμάζει επαρκώς, για να αντιμετωπίσουμε σε εμάς ή σε κάποιο δικό μας άτομο, μια τόσο σοβαρή κατάσταση όσο ο καρκίνος.

Νεο σκιτσο του Αρκά ανάβει πυρκαγιά στο πολιτικό σκηνικό Δειτε ποιους λεει ντουβαρια



Νέο σκίτσο του Αρκά ανάβει πυρκαγιά στο πολιτικό σκηνικό!

Δείτε ποιους λέει ντουβάρια!

H Αριστερή Πλατφόρμα προτείνει Μνημόνιο και δραχμή


«Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν, ούτε αυτούς που τον χρησιμοποιούν», επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς, αναφορικά με τη συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός Πολάκης και η οικογένεια Μπόμπολα




Τελικά τίποτα σ΄ αυτή την χώρα δεν είναι τυχαίο. Ούτε το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος Σφακίων και νυν υφυπουργός Εσωτερικών Παύλος Πολάκης, πήρε κυβερνητικό αξίωμα κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Ούτε ο Λαφαζάνης θέλει εκλογές!



Τελικά αυτή η χώρα είναι ένα απέραντο... φρενοκομείο. Όλοι μιλούν για πρόωρες εκλογές και κανείς δεν τις θέλει.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...