Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου - «Έφυγε» η Μητέρα του !


«Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του Νίκου Νικολόπουλου


«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 91 ετών, η μητέρα του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκου Νικολόπουλου, Αφροδίτη.

ΤΡΙΤΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: «Εφυγε» στα 18 η Νεφέλη Σπηλιοπούλου




Θρήνος στην Πάτρα από το θάνατο της 18χρονης Νεφέλης Σπηλιοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μάχη που έδωσε βαριά τραυματισμένη από τροχαίο που συνέβη πριν μερικές ήμερες στο κέντρο της Πάτρας, από την οποία δεν βγήκε νικήτρια, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί αλλά και φίλοι, γνωστοί και παλιοί συμμαθητές της συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος. Η Νεφέλη ήταν επιβάτις σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που συγκρούστηκε με ΙΧ.

Εργαζόμενος στο voucher…ο σύγχρονος «Ζήκος» των επιχειρήσεων!

25


Θα θυμάστε σίγουρα την παλιά ασπρόμαυρη ταινία με τον μπακαλόγατο, γνωστή ως «της Κακομοίρας». Ίσως και να ξέρετε πολλές ατάκες της απ΄έξω τόσες φορές που την έχετε δει. Πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον αξέχαστο Κώστα Χατζηχρήστο σε αυτή τη θρυλική κωμωδία. Ως Ζήκος έρχεται από την Ευρυτανία στην Αθήνα για να δουλέψει βοηθητικός στο μπακάλικο του κυρ-Παντελή. Είναι το παιδί για τα θελήματα, ο βοηθητικός του μαγαζάτορα που ανακατώνει τους πάντες.

Ποια αγορά ρε παιδιά;




Άκουγα στον Μελωδία ένα διαφημιστικό για το Κέντρο Αθλητικής Δημοσιογραφίας και με έπιασε (ξανά) μελαγχολία. «Kάντε την αρχή για μια δυνατή καριέρα. Ελάτε στο Κέντρο για να εξασφαλίσετε μια θέση στην αγορά εργασίας»... Ποια αγορά ρε παιδιά; Αυτή που έχει πεθάνει και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα αναστηθεί ποτέ;.. ..

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...