Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«Σκασμός Αντωνάκη μου» (και ο Αντωνάκης υπάκουσε κινδυνολογώντας)




Ο Σαμαράς συνέχισε να μιλάει απειλώντας και κινδυνολογώντας, σε μια στιγμή που δεν μπορούν και δεν θέλουν να τον ακούνε πια ακόμα και από τον δικό του χώρο. Μετά από τρεις συνεχείς εκλογικές ήττες (ευρωεκλογές, κοινοβουλευτικές και δημοψήφισμα) αποφάσισε - επιτέλους - ο πιο λούζερ πολιτικός αρχηγός της Ιστορίας, να παραιτηθεί βομβαρδίζοντας με υπαινιγμούς και φοβίες (δήθεν ευχόμενος να μη συμβούν) καταστροφές.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ξεφτίλισε Τρέμη, Πρετεντέρη και τη MEGA-λη προπαγάνδα τους

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ξεφτίλισε Τρέμη, Πρετεντέρη και τη MEGA-λη προπαγάνδα τους (vid)

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας έξω από τα δόντια, αποκάλυψε τη «μαύρη» προπαγάνδα του MEGA και την προσπάθεια των δανειστών να "ρίξουν" την κυβέρνηση Τσίπρα.

Αθλιότητα Γεωργιάδη και μετά τη συντριβή! Υπαινιγμός κατά Σαμαρά




«Αν σε μία εβδομάδα έχουμε χώρα τα συζητάμε όλα». 

Άχρηστοι, δεν μπορέσατε! Κλείστε τα προπαγανδιστικά σας εργοστάσια




Ο μεγαλύτερος μηχανισμός προπαγάνδας σε ελεύθερη κοινωνία ξεχαρβαλώθηκε από την απόφαση του ελληνικού Λαού. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 

Ο κωλοτούμπας Αλέξης Μητρόπουλος εγκωμιάζει τον Τσίπρα και δίνει είδηση!





Στις 7 έκλεισαν οι κάλπες και στις 7,15 ο Αλέξης Μητρόπουλος ξαναβγήκε στα μικρόφωνα για δηλώσεις. 

Απίστευτο trollάρισμα σε Σαμαρά (tweets)

Απίστευτο trollάρισμα σε Σαμαρά (tweets)

Η δήλωση παραίτησης του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας πυροδότησε... τσουνάμι σχολίων στα social media

Σαφές προβάδισμα του ΟΧΙ σε όλες τις δημοσκοπήσεις



Σύσσωμες όλες οι δημοσκοπήσεις των ιδιωτικών καναλιών δίνουν σαφές προβάδισμα στο ΟΧΙ έναντι του ΝΑΙ. Δείτε αναλυτικά τις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κηρύσσει εμπάργκο στον ΣΚΑΪ


ΣΚΑΙ

«Εμπάργκο» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας εκστρατεία εκφοβισμού και παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από το κανάλι του Φαλήρου. Έτσι, σήμερα και αύριο δεν θα εμφανιστούν στις εκπομπές του εν λόγω σταθμού στελέχη του κόμματος.

Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο ποδοπατήθηκαν για ένα πλάνο του Αλ. Τσίπρα




Τουλάχιστον 100 δημοσιογράφοι, οπερατέρ και φωτορεπόρτερς στριμώχτηκαν στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε πριν λίγο ο Αλέξης Τσίπρας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...