Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η πολιτική ανάλυση του κ@λόχαρτου




Για πέντε μήνες, είκοσι εβδομάδες, 150 μέρες, ο χρησμός έλεγε (με τον αντίλαλο να φτάνει και να έρχεται από το εξωτερικό) ότι ότι οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν τη Δευτέρα. Επιτέλους (επιτέλους γι' αυτούς) επαληθεύτηκαν!

Ο προδομένος...



«Αισθάνομαι προδομένος γιατί δεν αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές μου. Προσπάθησα... Ακούμε αναφορές για τελεσίγραφα, για εκβιασμούς, ποιος όμως είναι μπλεγμένος σε αυτό, από πού έρχονται οι εκβιασμοί; Από την ελληνική κυβέρνηση. Εμείς δεν εκβιάσαμε κανέναν! Οι Έλληνες μας εκβίασαν!.. 

Παιχνίδια πανικού




Ερώτηση 1η: Μόλις πριν από 5 μήνες δόθηκε μια καθαρή λαϊκή εντολή: Να μπει τέλος στη λιτότητα, να καταργηθούν τα Μνημόνια. Γιατί λοιπόν χρειάζεται δημοψήφισμα η Κυβέρνηση για να εφαρμόσει μια λαϊκή εντολή η οποία της έχει δοθεί ήδη με τις εκλογές και μάλιστα ξεκάθαρα; Εκτός εάν το δημοψήφισμα γίνεται για άλλο λόγο. Αλλά για ποιόν;

Η στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην Βουλή! (VIDEO)

Η στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην Βουλή! (VIDEO)

«Είμαστε σήμερα εδώ, ενώπιον του ελληνικού λαού προκειμένου να δώσουμε στον ελληνικό…λαό τον λόγο να αποφασίσει για το αύριο» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής.

Τσίπρας στην ΕΡΤ: Εγώ δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού



Οι Έλληνες και Ελληνίδες θα επιβιώσουν και χωρίς πρόγραμμα επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του παραχώρησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι το κυρίαρχο στοιχείο στις εξελίξεις είναι ότι θα βάλει τη σφραγίδα του ο ελληνικός λαός. «Μεθαύριο ο ήλιος θα βγει από την ανατολή, οξυγόνο θα έχουμε για να αναπνέουμε», τόνισε και εξήγησε ότι οι τράπεζες έκλεισαν γιατί αποφάσισαν κάποιοι να μην δώσουν παράταση, θέλοντας να αποτρέψουν τον ελληνικό λαό από το να αποφασίσει.

Έτσι «μπούκωσε» η Ζωή την Σία! (video)



Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη παραχώρησε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής και τα capital controls.

Αλέξης Τσίπρας: Αν θέλουν ένα πρωθυπουργό εξευτελισμένο δεν είμαι εγώ

Αλέξης Τσίπρας: Αν θέλουν ένα πρωθυπουργό εξευτελισμένο δεν είμαι εγώ

«ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ

Σαν σήμερα το 1953, η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας

LONDON AGREEMENT ON GERMAN EXTERNAL DEBTS

Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Σαν σήμερα το 1953, η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας

LONDON AGREEMENT ON GERMAN EXTERNAL DEBTS

Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Ευτυχώς που δεν υπήρχαν ΜΜΕ στην Κατοχή...



...θα ήμασταν όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών

Κανονικά οι πληρωμές μισθών από τον (large) Κοντομηνά




Tην ώρα που σε πολλές επιχειρήσεις ΜΜΕ (που ακόμη πληρώνουν τους εργαζομένους τους), υπάρχει μια σχετική αγωνία  για το αν οι καταβολές μισθού και επιδομάτων θα γίνουν κανονικά, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha βγαίνει μπροστά.

"Σας εύχομαι να μην ζήσετε ποτέ με έναν Χότζα πάνω από το κεφάλι σας"! Ο Πύρρο Δήμας παίρνει θέση για το δημοψήφισμα


Μέσω των σελίδων του στο Facebook πήρε θέση για τις πολιτικές εξελίξεις και το περιβόητο δημοψήφισμα ο Πύρρος Δήμας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε ο πρώην Ολυμπιονίκης:

Δέχομαι κριτική για το γεγονός οτι επιλέγω να είμαι ανοικτός ως προς το τι πιστεύω (και ναι κυρίες και κύριοι αυτό είναι δημοκρατία). Μου είπανε οτι είμαι Αλβανός και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω. Εγώ πράγματι μεγάλωσα στην Αλβανία. Και επειδή έζησα οτι γινόταν εκεί αρνούμαι την αλβανοποίηση στην οποία οδηγείται η ελληνική κοινωνία. Αρνούμαι τα παιδιά μας να στέκονται σε ουρές για 1 κιλό τυρί ή 10 αυγά ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα με ένα κουπόνι στο χέρι όπως στάθηκα εγώ. Αρνούμαι να μεγαλώσουν με έναν Χότζα πάνω απ'το κεφάλι τους και τον φόβο στην ψυχή τους. Επειδή ευτυχώς οι περισσότεροι απο εσάς που με βρίζετε για προδοσίες και άλλου τέτοιου είδους ακρότητες δεν το έχετε ζήσει, ελπίζω να το φαντάζεστε αλλα να μην το ζήσετε ποτέ.

Ο Πίτερ Σπίγκελ βγάζει στη σέντρα τον Γιούνκερ: «Λέτε ψέμματα»

Ο Πίτερ Σπίγκελ βγάζει στη σέντρα τον Γιούνκερ: «Λέτε ψέμματα»

Η ελληνική κυβέρνηση δεν χρειάζεται καν να μπει στον κόπο να διαψεύσει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για τη γεμάτη παραπληροφόρηση συνέντευξη Τύπου που έδωσε. Τα πρώτα πυρά εκτοξεύθηκαν και οι πρώτες επισημάνσεις περί ψεμμάτων έγιναν από τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Πίτερ Σπίγκελ, που χαρακτήρισε την αστειότητα που παρακολουθήσαμε ως «πολύ πικρή ομιλία».
Στοιχειώδη γνώση των γεγονότων να έχει κάποιος, καταλαβαίνει ότι οι τοποθετήσεις του Γιούνκερ ήταν τουλάχιστον άστοχες. Κι όσο για τα περί «αγάπης για τους Έλληνες», καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής ότι μόνο ανιδιοτελής δεν είναι αυτή η «αγάπη». Που να μας μισούσε κιόλας...
Ο Πίτερ Σπίγκελ, δημοσιογράφος των New York Times, ήταν πολύ γρήγορος και τοποθετήθηκε δευτερόλεπτα μετά τις δηλώσεις Γιούνκερ με αναρτήσεις στο Twitter.
spiegel
Εκτός από το «πολύ πικρή ομιλία», ο Σπίγκελ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Κομισιόν εξηγώντας το προφανές, ότι δηλαδή ψεύδεται σε ό,τι αφορά στα περί «μη ύπαρξης πρότασης για περικοπή συντάξεων» στο τελευταίο κείμενο που δόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση.
«Η πρόταση κατάργησης του ΕΚΑΣ έως το 2019, είναι περικοπή σύνταξης ανεξάρτητα από το τι λέει ο Γιούνκερ», γράφει μεταξύ άλλων ο Γιούνκερ.



Read more: http://www.newsbomb.gr/


Tα δυο ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την προσπάθεια Γιούνκερ να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό



Του Παύλου Κιρκασίδη
Σε ψέματα που φλερτάρουν πλέον με το επίπεδο της κοινής πεζοδρομιακής απάτης εκπίπτουν οι ισχυρισμοί του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με τους οποίους, ο έλληνας πρωθυπουργός, «προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό για τη σκληρότητα των μέτρων και να τον οδηγήσει στο δημοψήφισμα, παραπλάνησε την κοινή γνώμη λέγοντας ψευδώς και μεταξύ άλλων πως, η πρόταση των Θεσμών απαιτούσε την υπαγωγή των ξενοδοχείων στον συντελεστή ΦΠΑ 23% κάτι που φυσικά δεν συνέβαινε».
Μάλιστα αναμένεται σήμερα Δευτέρα να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει τους έλληνες πολίτες σε «πνεύμα… διαφάνειας» και να… αποκαταστήσει την αλήθεια !
 Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, ανάμεσα στις δύο προτάσεις που κατατέθηκαν στις 25 Ιουνίου και στις 26 Ιουνίου οι βασικές διαφορές είναι δύο:
– Τα ξενοδοχεία θα υπάγονται στο 13% («και όχι στο 23% όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας»)
– Ζητείται άμεση αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 έτη ή στα 62 έτη με 40 έτη εργασίας
Το ereportaz κατάφερε να εξασφαλίσει την επίμαχη σελίδα και των δυο κειμένων και σας αποκαλύπτει την απάτη του προέδρου της Κομισιόν και των συν αυτώ «Θεσμών»…
Στο πρώτο κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα πως τα ξενοδοχεία περιλαμβάνονται ανάμεσα στα εστιατόρια και τα catering με 23% ΦΠΑ, ενώ σε αυτή που εμφανίζει τώρα ο Γιούνκερ, «ως δια μαγείας» η λέξη «hotels» εξαφανίστηκε, κάτι που φυσικά δικαιώνει πλήρως τους ισχυρισμούς του έλληνα πρωθυπουργού και αφήνει άπειρα ερωτήματα για την ποιότητα του πολιτικού ήθους των ανθρώπων με τους οποίους μέχρι χθες η χώρα επιχειρούσε να έρθει σε… «συμφωνία» και μάλιστα… «έντιμη».
Στο έγγραφο που ακολουθεί και το οποίο εμφανίζει τώρα ο πρόεδρος της Κομισιόν, η λέξη «hotel» απλά… δεν υπάρχει !!!
Πηγή: ereportaz.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...